Хороскоп: Ево шта нас чека до краја јула

19-ог јула Меркур се у свом ретроградном ходу враћа у знак Рака. Решавајте породична, стамбена, емотивна питања, решавајте све оно што је остало незавршено а чему је сада време да поново дође на дневни ред.


23-ег јула Сунце прелази у знак Лава. Увек има места И за љубав, И за радост, И за одмор И за опуштенцију – потребно нам је растерећење И сада је прави тренутак да дамо мало И себи на вољу….28-ог јула И Венера прелази у знак Лава И после дужег времена биће у истом знаку са Марсом. Време летњих авантура И љубави је ту – заљубите се, па колико год да траје….

Из до сада написаног сте закључили и сами – прва половина јула је доста захтевна, али други део месеца већ доноси растерећење и бољу енергију. Завршавамо са периодом тешкоћа и спремамо се за уживанцију….Срећно !!!!!

ОВАН

Љубав

Доста сте осетљиви у првом делу јула, фитиљ вам је прилично кратак И у овом периоду лако ће долазити до дизања тензије И неке негативне енергије у односу са особом коју волите. Расправе могу бити покренуте ситницама, присутна су неслагања у договорима, око васпитања деце – у неким другим моментима бисте преко овога лако прешли, али сада вас то превише дотиче И не можете а да не одреагујете. Растерећење долази у другом делу месеца – као да ћете до тада избацити сву нагомилану негативну енергију из себе, одахнути И бити поново спремни да са партнером уживате, проводите опуштене тренутке заједно, а можда И планирате одлазак на годишњи одмор. Уколико сте слободни, присутно је незадовољство – усамљеност може чак учинити да у једном моменту покушате да обновите контакт са бившим партнером, од чега ћете врло брзо одустати. Стрпите се – други део месеца ће вас итекако покренути И донети у ваш живот особе са којима ћете уживати, а можда И бити у могућности да градите трајнију љубавну причу.

Посао

Веома динамичан И врло често напет период очекује вас по питању посла. Биће присутне трзавице, биће присутан притисак надређених, а повремено ће вам се чинити да само ви радите а да остали хватају кривину И пребацују посао И одговорност на вас. Не ослањајте се превише на друге, јер вас могу изненадити променама у договорима И остављањем на цедилу у последњем тренутку. Иако све ово делује као немогућа мисија за извести – снаћи ћете се ви током јула боље него што мислите.

Здравље

Проблеми са притиском И циркулацијом, нарочито старијим Овновима. Такође – осетљивост стомака И система за варење.

БИК

Љубав

За партнера И вас би било најбоље када бисте током јула у што ширем луку избегавали било какве озбиљније теме И емотивне дилеме. Заиста није прави тренутак да изводите неке ствари “на чистац” јер је мало вероватно да можете доћи до компромисног решења – пре ће се догодити увећање проблема него његово смањивање. Половином месеца не извлачите старе теме И питања на којима сте се већ раније “саплели” као пар, колико год вас језик сврбео да их покренете поново. Оно што можете урадити да бисте побољшали однос са особом коју волите јесте да уведете промене у свакодневицу – да чешће излазите, дружите се, отпутујете негде заједно – нека вас место не држи! Слободни већ у првој декади јула могу да отпочну један интересантан флертић, преписку, можда занимљиво ново познанство преко пријатеља. Уживаћете у дешавањима, али да све не би остало само на нивоу летње, пролазне авантуре – не журите са конкретним уласком у емотивну причу. Знате оно – љубав је лепа само док се чека….

Посао

Јул је месец великих активности И многобројних промена у пословном сегменту. Но, мало је вероватно да ће се покренути баш оне промене које вама одговарају – пре ће то бити оне које вас нервирају И које вас терају да журите. Будите обазриви уколико тек почињете са радом или уговарате нов посао или пословни пројекат – потрудите се око сваког, па И најмањег детаља И гледајте да вам не промакну битне ставке. Не баш стабилна финансијска ситуација, па ће неки од вас потражити И додатни посао.

Здравље

Проблеми са ногама И са кичмом. Такође – присутна је и даље јака осетљивост када су грло, плућа и бронхије у питању. Средином месеца – алергије.

БЛИЗАНЦИ

Љубав

Једино што може током јула кварити однос са вољеном особом или брачним партнером јесте повремена нервоза која ће доводити до преосетљивости и свадљивости. Но, та нервоза се не везује лично за ваш однос, већ за нека друга питања – пословна или финансијска. Из тог разлога – покушајте да не уплићете у вашу везу она питања која реално гледано немају везе са њом. Ионако ће тензија везана за посао и финансије кренути да опада у другом делу јула, тако да нема смисла да будете негативни према партнеру због нечега што ћете ионако убрзо сами решити. Овај месец је добар за неке друге ствари – за планирање пута са особом коју волите, за више кретања, излазака, дружења, за ситуације које ће обома доносити осмех на лице и чинити вас опуштеним. Очекује вас много финих момената и разлога за радовање. Слободни припадници овог знака – и поред прошлости која вас повремено мучи и оптерећује – ипак сте отворени за улазак нових људи у ваш живот. Добар период за нова познанства, а у другом делу јула – и нових љубави.

Посао

Јул, нарочито његов први део може обележити лошија комуникација са сарадницима – могуће су дезинформације, збуњујуће ситуације и неспоразуми. Сачувајте мир и хладну главу и решавајте ситуације једну по једну. Период је добар да решите заостала финансијска питања, али и да финиширате договоре који су отпочели у претходном периоду. Такође – отвара вам се могућност за започињање новог пословног пројекта, преласка на нов посао или запослење онима који су тренутно без њега.

Здравље

Проблеми са притиском, кичмом и крвним судовима старијима. Млађи – повремене несанице, нервоза И склоност повредама. Будите опрезни у саобраћају.

 

РАК

Љубав

Врло је битно да повремене не баш сјајне ситуације са особом коју волите не доживљавате трагично и да неправите пометњу прво себи у глави, а онда и у односу у којем сте. У суштини, јул месец доноси пролазне падове расположења који могу бити изазвани и вашим превеликим и претераним очекивањима. Просто – пустите да ти повремени таласи нерасположења прођу и врло брзо ћете увидети да сте без разлога били незадовољни или на кратко « боцнути » у срдашце. Генерално гледано – овај вам месец даје изузетно добре прилике да однос са особом коју волите учврстите и дигнете на виши ниво. Очекује вас много лепих момената, јачање емотивне повезаности са партнером а неки од вас ће акценат бацити и на децу или на планирање потомства. Слободни Ракови ће имати још један корак ка прошлости, али овог пута – ту исту прошлост је могуће решити, па макар то решење било да је заувек спакујете у фиоку сећања. Нове прилике и нове љубави сада су на корак од вас, окрените се ка њима И после дужег времена – уживајте.

Посао

Одличан је период да направите корак напред, да много енергичније и јаче кренете ка остварењу својих циљева по питању посла. У овом месецу добијате нове одговорности, што ће се манифестовати кроз повећање обима посла, а појединим Раковима може донети и да се успну степеницу више и добију унапређење или макар признање за свој досадашњи рад. Јул јесте захтеван у смислу да ћете се много нарадити, али ћете макар резултате тог рада видети врло брзо, чак и по питању финансија.

Здравље

Нервоза, склоност повредама. Повремени проблеми са спавањем. Но, и поред овога – генерално гледно, следи вам побољшање у овом сегменту.

ЛАВ

Љубав

Осећаћете јаку потребу да промените нешто јер је однос са партнером запао у чудну фазу – приметно је незадовољство, форма дистанцираности и мањак заједничког времена. Бићете импулсивни, пренапрегнутих живаца и очекивати да се ствари промене « сад и одмах ». С друге стране, својом нервозом пре ћете успоравати промене него их подстицати, па вам се саветује да више баците акценат на уживање у заједничким моментима са вољеном особом (па чак и ако су ти моменти ретки) а да пребацивање и приговоре оставите за неки други пут. Ствари ће почети да долазе на своје и да се смирују, али током треће декаде јула. Колико год вам изгледало немогуће да ћете бити задовољни, опуштени и срећни – то ће се догодити. Слободни могу из потребе да прекину зачарани круг усамљености и празнине улазити у којекакве површне причице, авантуре и комбинације које вам, реално гледано – неће донети никакво трајно задовољство. Чекајте последње дане месеца јер тада се ваше љубавне шансе знатно повећавају.

Посао

Лавови ће се својски нарадити током јула. Превише обавеза а премало времена да их све завршите, па је извесно пробијање рокова, журба и стрес на дневној бази. И поред тога што ћете кукати и жалити се како не можете главу да дигнете од посла – негде вам овај темпо и одговара јер сте пуни енергије коју негде морате истрошити. Решавајте папиролошка питања током јула – неке ствари сте доста запоставили и сада је време да им посветите своју пуну пажњу. Добар период за договоре око нових послова.

Здравље

Проблеми са кичмом, стрес и премало одмора и сна. Препоручује вам се физичка активност, пријаће вам да будете у покрету.

ДЕВИЦА

Љубав

Без неких великих дешавања у вашем емотивном животу током јула. Однос са партнером ће углавном функционисати доста складно и поред ваше повремене нервозе и потребе да звоцате и нервирате се, али углавном око ситница. Не кварите атмосферу у својој вези или браку оваквим, повременим испадима јер заиста немате разлога за тако нешто. Запитајте се због чега реагујете непримерено и шта је у суштини то што вам заиста смета. Период је добар да ову живу енергију коју носите тренутно пре усмерите на више излазака и заједничких дружења са пријатељима, да ви и партнер уживате, да се опустите и да промените свакодневицу. Било би добро да будете активнији, можда и отпутујете негде заједно. Слободни припадници овог знака немају неке посебне шансе да се устале у некој емотивној причи током јула. Неки од вас ће бити оптерећени и окупирани прошлошћу и постоји велика шанса да обновите комуникацију, а можда и емотивну причу са бившим партнером. Новитети – само ако сте заинтересовани за површне приче и авантуру.

Посао

Рад и труд из претходног периода може током јула резултовати позитивним информацијама, променама радног места, унапређењима или пак већом финансијском сатисфакцијом. Добар је период да се повежете са људима, да можда покренете договоре и преговоре који би могли стартовати у трећој декади месеца или евентуално у августу. И овај ће вам период донети повећану количину обавеза а премало времена за њихово извршавање, па рачунајте на ужурбаност и нервозу, наглашено у првом делу месеца.

Здравље

Осетљивост – слабе тачке су кичма и кости, крвни судови, циркулација. Но, све ће ово бити повремена и мања проблематика коју ћете успешно решавати.

ВАГА

Љубав

У прве две декаде јула баш и нећете моћи да се похвалите односом са вољеном особом. Биће ту и нервозе и натезања и незадовољства и често ћете имати осећај да вас више ништа истински не повезује већ да функционишете аутоматски, из навике. Оне емотивне везе које су на климавим ногама и које имају реалан проблем који траје већ дуже време уназад, чак могу половином јула бити и прекинуте. Трећа декада месеца већ доноси побољшање односа, а тамо негде пред крај јула ви лично ћете се осећати фантастично. Ваш стари ентузијазам и оптимизам се враћају на велика врата. Слободни припадници овог знака – од другог дела јула спремајте се за велике промене на емотивном плану које ће трајати и током августа месеца. Када се покренете више вас ништа неће зауставити. Како други део месеца буде одмицао, ви ћете се осећати све боље и све више привлачити пажњу супротног пола. Они који су везани оковима прошлости оставиће је иза себе, ако не заувек, а оно макар за неко дуже време. Ста ће вам старо, кад имате ново….

Посао

Иако ћете у појединим тренуцима сматрати да можете боље и нећете бити баш у потпуности задовољни својим учинком – резултати ће говорити вама у прилог. Помрачење Сунца у вашем пољу каријере најављује велике промене које ће се активирати у наредних пар месеци. Половином месеца може бити тензије, и са особама са којима радите али и са надређенима – тада не доносите значајне одлуке, сачекајте. Мањих проблема у овом периоду може бити и уколико касните за извршавањем својих обавеза.

Здравље

Осетљивост током друге декаде месеца. Могући су проблеми са кичмом, стомаком И прехладама. Чувајте грло И плућа.

 

ШКОРПИЈА

Љубав

Наглашена преосетљивост током прве две декаде јула месеца. Час ћете драмити, час се нервирати, час бурно реаговати, час обасипати вољену особу изливима љубави, час је изненађивати ситним поклонима И лепим изненађењима или великим речима И изјавама. У сваком случају – партнеру ће бити помало тешко да похвата шта се дешава код вас, па је могуће да у неким моментима дође до неспоразума или до размимоилажења И проблема у комуникацији. Но, све ће то доћи на своје место у последњој декади месеца када као да се проналазе праве речи за све, као да вас двоје успевате да се савршено уклопите, а страст – тај ваш основни покретач одједном креће небу под облаке. Слободни припадници овог знака мало ће лутати током јула – многобројни контакти са супротним полом где све може остати само на нивоу пријатељске комуникације или благог флерта, по која авантурица за оне који не желе баш да се обавежу, дашак прошлости чисто да зачини ствари….А оно право? И тога има – али од пред крај месеца па на даље….

Посао

Амбиције су се пробудиле, воља за променама и покретом се активирала и Шкорпије ће « оставити srcе на терену » када је посао у питању. Оно што ће вам сметати јесте журба, нервоза и повремено лошија комуникација са сарадницима и надређенима. Но, све ће се то брзо регулисати а ви хватајте залет за други део месеца и остатак лета јер идете у велике пословне промене и напредовања. Сарадње са иностранством ће се појачати, као И финансијски приливи из тог сегмента.

Здравље

Цесто ће бити присутни стрес, можда и проблеми са спавањем. Такође – више обратите пажњу на грло и кичму. Други део јула доноси знатније побољшање у овом сегменту.

СТРЕЛАЦ

Љубав

Тешко је да ће било ко моћи да вас убеди да нисте у праву по неким питањима. Ви сада сматрате да знате најбоље па нећете хтети да саслушате вољену особу која има другачије мишљење, било да су у питању неки заједнички планови и договори, било ваше функционисање на дневној бази. Партнер ће једно време покушавати да се убеђује са вама, а онда ће вероватно дићи руке и повући се, што може довести до застоја у комуникацији све негде до почетка треће декаде месеца. Од тог периода па на даље ипак би ваша комуникација требала да се поправи, можда обостраном заслугом а можда и због тога што тада имате планове који укључују путовање и заједнички одмор па ћете обоје бити растрећенији и пријемчивији за договор. Слободни припадници овог знака већи део месеца ће бити окренути проводу, изласцима, многобројним дружењима са пријатељима, а повремени контакти са супротним полом ће углавном бити површни и кроз благо флертовање. Тек крај месеца може да једну причу покрене у конкретнијем правцу…

Посао

Баш и нисте расположени за посао током јула. Све ће вам тешко падати И отаљаваћете обавезе које имате, већ у мислима негде на одмору И пешчаној плажи која вас дозива….С друге стране – финансијски сте нестабилни, па морате да се борите на дневној бази да овај сегмент поправите што ће вам И поћи за руком, али тек негде пред крај јула. Овај месец доноси нове планове И почетке договора са потенцијалним сарадницима, али немојте да се изненадите уколико коначница буде тек у августу…

Здравље

Током већег дела месеца ћете енергетски бити нешто « на пола ». Осећаћете се тешко, тромо, лако губите енергију И потребно вам је више одмора.

ЈАРАЦ

Љубав

Партнер се понаша врло чудно а ви имате проблем јер не знате како да се поставите и одговорите на његове промене расположења. Вољена особа је час преемотивна и буни се да добија премало пажње, времена и љубави од вас….а час драми и диже галаму због ситница које реално гледано – немају никакав утицај на ваш однос. С друге стране, и ви имате својих тескоба и проблема и повремено ће вам бити тешко да одговорите на захтеве и хирове вољене особе, мада ћете се трудити да држите ствари под контролом и да све ово не оде у правцу расправа или удаљавања једно од другог. Па, мора се признати да имате прилично тежак и компликован задатак пред собом, али не сумњам да ћете га успешно извршити….Слободни припадници овог знака – све љубавне шансе су током јула нешто половичне – постоји током прве декаде једна лепа прилика за ново познанство и особу која би вам била врло занимљива, али ту се јако брзо могу јавити препреке или проблеми, па гледајте да их превазиђете. Остатак месеца – слабо, променљиво…

Посао

Проблем током јула лежи у томе што су мале шансе да промене могу заживети. Можете направити неке договоре који ће у почетној фази изгледати као да могу бити реализовани “колико одмах”, али ће из неких разлога све бити пролонгирано или за крај месеца или тек за август. Или – можете направити усмени договор, а тих “рука-руци” договора се чувајте јер се лако може догодити да се распрше И пре него што су кренули. По питању финансија очекује вас И на даље захтеван период И многобројни трошкови.

Здравље

Помало нестабилна здравствена ситуација и осетљивост пратиће вас током целог јула. Слабе тачке су кичма, кости, хормонски статус, прехладе И алергије.

ВОДОЛИЈА

Љубав

Динамика у вашој емотивној вези или браку ће свакако постојати….само је мали проблем у томе што та динамика подразумева да ћете се и врло често, макар током прве две декаде јула – нервирати и расправљати. Цак и ако не дође до конкретних свађа, тачно ће се осетити да нека напетост и нервоза постоји између вас двоје. Ви ћете наравно сматрати да је за њу крив партнер, а да питамо њега он би свакако одговорио да сте ви тешки и неразумни и да сте основни кривац за ову напетост. Но, било како било – и поред ове повремене тензије, биће ту и изузетно лепих дешавања и подстицајних момената са особом коју волите. Растерећење и заједнички планови ће више бити активни током треће декаде јула, па уколико сте у том периоду планирали заједнички одмор или кратко путовањце – одлично ћете се провести. Слободне Водолије ће упознати много нових особа током јула, али ће тек последњих недељу дана овог месеца донети ту неку причу око које би се вредело потрудити. Јавиће се и бивши партнери, па видите шта ћете са њима.

Посао

Већи део месеца ће ваши намучени живци бити прилично растегнути. Све ће вас нервирати – и пуно посла и мало посла и журба и досада и папирологија и договори и људи и околности. Као да ће на дневној бази постојати макар по једна ситуација која мора да вас на кратко избаци из такта. Тако ћете ви фино кључати изнутра, али ће вам ово са друге стране давати један огроман подстрек, енергију И вољу да све савладате И истерате оно што желите. Задњих недељу дана јула доноси један одличан пословни предлог. Прихватите га.

Здравље

За вас би најбоље било да одете на одмор током јула јер је вашем телу сада заиста потребно опуштање, растерећење И мир.

 

РИБЕ

Љубав

Негде се ви И емотивни партнер боље разумете него у дужем претходном периоду, али то не значи да ће ваш однос током јула бити савршен. И поред јачег разумевања постоји напетост која ће се осећати час јаче, час слабије И у тим моментима би било добро да не гурате причу у правцу размимоилажења или расправа. Период је добар да направите неке промене у односу – да се чешће дружите, да излазите са заједничким пријатељима, да отпутујете негде или да будете више друштвено активни. Изненадите позитивно једно друго повремено – то ће умногоме допринети да напетост нестаје И да уступа место добром расположењу И оптимизму. Слободни припадници овог знака већ током прве декаде јула могу упознати неког ко ће их на први поглед, прилично продрмати. Они романтици међу вама ће изјавити да је то судбински сусрет, онај који је записан у звездама, проналажење сродне душе И тако даље….Реално гледано – ово је истински једно интересантно биће И вредело би потрудити се да се прича развије….Прошлост је такође ту, ма маните је….

Посао

Још би било најбоље када бисте могли да збришете у потпуности са посла И да макар прве две декаде месеца проведете на одмору, негде далеко од свих брига И пословних проблема. Уколико не успете, па шта да вам кажем – нарадићете се И изморити И физички И ментално јер ће на дневној бази бити ситуација које вам црпу снагу И остављају вас исцеђене. Тек од уласка у трећу декаду јула креће неко благо растерећење, нормалније функционисање И веће задовољство односима на послу.

Здравље

Нагомилану негативну енергију или избаците кроз физичку активност или пронађите начин да на дневној бази будете више опуштени.