Ekskluzivni intervju sa evrovizijskim predstavnicama – Hurricane (VIDEO)

BAČKA PALANKA: U bašti noćnog kluba “Kafanica” u Bačkoj Palanci, u subotu (05.06.), publika je sa oduševljenjem pozdravila atraktivne Uraganke, koje su svojim eksplozivnim nastupom svakoga ostavile bez daha.


Sanja Vučić (28), Ivana Nikolić (26) i Ksenija Knežević (25) su članice popularne grupe “Hurricane”, koja je pesmom “Loco Loco” nastupila na 65. Pesmi Evrovizije i to pod rednim brojem 9, a zauzele su tek 15. mesto.

Samo 7 minuta nakon spektakla Uraganki na Evroviziji, imale su preko 50.000 pregleda na Jutjubu.

U Bačkoj Palanci imale su nastup u bašti noćnog kluba Kafanica, a pre nastupa, negde oko 20 časova ispred kluba obrelo se mnogo malih fanova sa roditeljima, koji su željno iščekivali susret sa Uragankama i fotografiju. Međutim, one nisu bile pristupačne za fotografisanje, samo su retki i snalažljivi uspeli da uhvate momenat za pamćenje.

Nastup je počeo pesmom “Loco Loco”, a publika je pevala u glas. Članice grupe “Hurricane” bile su veoma energične na nastupu a pevale su i pesme mnogih grupa, poput Bjelog dugmeta i drugih.

Nastup grupe “Hurricane” održan je na otvorenom, u noćnom klubu “Kafanica” uz pridržavanje trenutnih epidemiloških mera.