Bačkopalanački “Naprednjaci” čuvaju zgradu Skupštine Opštine i čuvaće izbornu volju građana

Sapštenje Opštinskog odbora SNS Bačka Palanka

67

Obaveštavamo Vas da su odbornici Srpske napredne stranke Skupštine Opštine Bačka Palanka, zajedno sa koalicionim partnerima, vođeni svim dešavanjima u Skupštini grada Beograda odlučili da brane institucije naše opštine i ne dozvole da manjina spreči rad naših institucija.

– Srpska napredna stranka uživa najveće poverenje građana, što pokazuju i rezultati na izborima i podrška koju nam svakodnevno pružaju.

– Bačka Palanka je opštine tolerancije i demokratije , a ne mesto mržnje, nasilja i međusobnih podela.

– Za nas je važno da Bačka Palanka napreduje, da gradimo nove vrtiće, nove puteve, škole…

Odbornici Srpske napredne stranke biće u Skupštini Opštine i čuvaće izbornu volju građana sve dok nadležne institucije ne počnu da rade svoj posao i ne zaštite građane od fašista koji bi nasiljem i preko ulice da dođu do vlasti. Navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SNS.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

Autor: BPinfo.rs

5 KOMENTARA

  1. Družino , stići će ves kazna za ekološki pogrom nad stanovništvom sela Pivnice , na slici fali još par najodgovornijih osoba, vešto su vas isturili u prvi plan , velike ribe misle da se izvuku , malo sutra , pravda će ih stići. Meštani sela Pivnice

  2. Zivimo u smecu. Imamo potencijal kao opstina,a decenijama stojimo. Sto je onaj mafijas Braca uradio,to je tako i ne mrdamo. Ni ne cudi me sto stojimo,kad nam neskolovani ljudi vode opstinu. Vama su bitne vase fotelje i interes da kraduckate,poput ovog na celu skupstine,sto je zavrsio kurs a ne Srednju skolu.

  3. Od koga cuvate to opstinu?!
    Smesni nazadnjaci…Toni Bler vam poslao instrukcije ili ste to sami smislili?!
    Cisto sumnjam da ste sami to smislili, jer IQ kojim vi raspolazete ne moze da dobaci dalje od „ĆE DU BITI“!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име