Bačkopalanačka Opštinska vlast već uspela i da izmeni i usvoji novi cenovnik za bazen koji nikada nije otvoren!

0
460
Foto: BPinfo.rs

BAČKA PALANKA: Na sednici Opštinsko veće Bačke Palanke dalo je saglasnost na novi cenovnik Ustanove za sport i rekreaciju „Tikvara”.

Izmene cenovnika odnose se na cene ulaznica za bazen čije se zvanično otvaranje uskoro očekuje, jer su radovi na samom kraju.

Celodnevna ulaznica za odrasle iznosiće 250 dinara, za decu do 10 godina ulaz će biti besplatan. Za decu i mlade od 10 do 18 godina cena ulaznice je 100 dinara. Poludnevna ulaznica za odrasle, one koji dođu posle 15 sati, je 150 dinara.

Darko Božović, direktor „Tikvare” rekao je, između ostalog, da će radno vreme bazena zavisiti od vremenskih prilika, a kada se i zvanično upravljanje bazenom dodeli ovoj ustanovi detaljno će se regulisati satnica i ostali detalji.

Foto: BPinfo.rs

A KADA SE OTVARA BAZEN?!

Sve to lepo zvuči, lokalni većnici na čelu sa predsednikom opštine Bačka Palanka Branislavom Šušnicom uspeli su već i da usvoje „novi“ cenovnik za bazen koji nikada nije ni otvoren, a podsećamo da je izgradnja počela 2011. godine.

Za problem sa bazenom u Bačkoj Palanci znaju i vrapci na grani.

Po stupanju na dužnost predsednika Opštine sredinom 2016. godine gde je zamenio svog stranačkog kolegu Aleksandra Đedovca, Branislav Šušnica je u više navrata javno obećao da će bazen biti otvoren. Tako je ušao u poslednju, četvrtu godinu mandata, a radovi još nisu okončani, a Bačkopalančani spas od letnjih vrućina traže u Magliću, Gajdobri, Gložanu, B. Petrovcu, Vrdniku, S. Mitrovici…

Ono što nas zanima je da li su „ispeglani papiri“ što je predsednik Šušnica svojevremeno izjavljivao, da li je vraćena „ukradena dokumentacija“, zbog čega bazen nije otvoren početkom jula kako je Šušnica najavljivao za lokalnu televiziju, samo su neka od pitanja…

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

Autor: BPinfo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.