Бачкопаланачка Општинска власт већ успела и да измени и усвоји нови ценовник за базен који никада није отворен!

Foto: BPinfo.rs

БАЧКА ПАЛАНКА: На седници Општинско веће Бачке Паланке дало је сагласност на нови ценовник Установе за спорт и рекреацију „Тиквара”.

Измене ценовника односе се на цене улазница за базен чије се званично отварање ускоро очекује, јер су радови на самом крају.

Целодневна улазница за одрасле износиће 250 динара, за децу до 10 година улаз ће бити бесплатан. За децу и младе од 10 до 18 година цена улазнице је 100 динара. Полудневна улазница за одрасле, оне који дођу после 15 сати, је 150 динара.

Дарко Божовић, директор „Тикваре” рекао је, између осталог, да ће радно време базена зависити од временских прилика, а када се и званично управљање базеном додели овој установи детаљно ће се регулисати сатница и остали детаљи.

Фото: БПинфо.рс

А КАДА СЕ ОТВАРА БАЗЕН?!

Све то лепо звучи, локални већници на челу са председником општине Бачка Паланка Браниславом Шушницом успели су већ и да усвоје „нови“ ценовник за базен који никада није ни отворен, а подсећамо да је изградња почела 2011. године.

За проблем са базеном у Бачкој Паланци знају и врапци на грани.

По ступању на дужност председника Општине средином 2016. године где је заменио свог страначког колегу Александра Ђедовца, Бранислав Шушница је у више наврата јавно обећао да ће базен бити отворен. Тако је ушао у последњу, четврту годину мандата, а радови још нису окончани, а Бачкопаланчани спас од летњих врућина траже у Маглићу, Гајдобри, Гложану, Б. Петровцу, Врднику, С. Митровици…

Оно што нас занима је да ли су „испеглани папири“ што је председник Шушница својевремено изјављивао, да ли је враћена „украдена документација“, због чега базен није отворен почетком јула како је Шушница најављивао за локалну телевизију, само су нека од питања…

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс