Bačka raspustila više od pola ekipe, u petak sastanak Upravnog odbora

156

Samo nekoliko sati posle i zvaničnog ispadanja kluba iz Superlige Srbje i povratka u Prvu ligu Srbje sportski sektor kluba je održao sastanak i ocenio sezonu kao neuspešnu.

– Od danas neki igrači su na odmoru, a nekima je istokao ugovor te je sportski sektor predočio klubu da je zauzeo stav da sa njima ne produži saradnju. Igračima kojima je sa poslednjim odigranim susretom istekao ugovor neće biti ponuđen nastavak saradnje.

– Klub se zahvljuje igračima na svemu učinjenom i želi im puno uspeha u daljem nastavku karijere.

– Na spisku igrača kojima je istekao ugovor i kojima klub neće ponuditi dalju saradnju i igrači koji su sporazumno raskinuli ugovor nalaze se : Zogović, Bjeloš, Gojković, Ilić, Žarković, Gavrić, Mićić, Makarić, Kuveljić, Gordić, Balabanović, Žakula, Grabež i Đurić.

Kako je sportski sektor kluba naglasio, od nekih igrača i trenera očekivali su više i očigledno da su se prevarili u njihovom izboru.

Ono što je važno jeste to da se zaključno sa današnjim danom nijednom igraču ništa ne duguje.

Poslednja, aprilska plata isplaćena je 9. maja, dok su takoĐe sve zaraĐene premije igračima regulisane, tako da je klub regulisao sve obaveze prema igračima. Dakle, sve što je dogovoreno to je i ispoštovano.

U petak, 24. maja u prostorijama kluba na stadionu Slavko Maletin „Vava“ biće održan sastanak Upravnog odbora na kome će se između ostalog sumirati rezultati tek završene sezone, gde će sportski sektor izneti kompletnu analizu celokupne sezone i gde će se razmatrati učinak svih struktura u klubu i dati završna ocena.

Takođe, na UO OFK „Bačka“ razmatraće se i dalji koraci o samom funkcionisanju kluba za dalji period i praviće se planovi i iznosiće se ideje kako se klub treba prestrojiti i okrenuti ka daljem funkcionisanju.

Tek posle završenog sastanka UO OFK „BAČKA“ znaće se dalji koraci kluba, te će javnost biti blagovremeno obaveštena. Navodi se u saopštenju OFK „Bačka“

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

Autor: BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.