Бачка Паланка у пројекту „Чепом до осмеха“

БАЧКА ПАЛАНКА – Председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница данас је потписао Меморандум о пословно-техничкој сарадњи са хуманитарно еколошком организацијом „Чепом до осмеха“, коју заступа Вања Петковић.

Шушница је са својим сарадницима и представницима удружења, посетио је Предшколску установу „Младост“- вртић „Пчелица“ где су постављене три кутије за скупљање чепова.

У наредном периоду у свим школама, као и вртићима ПУ „Младост“ на територији Општине Бачка Паланка, биће постављене кутије за скупљање, чепова, које је финансирала општина. Председник Општине је овом приликом у знак будуће сарадње поклонио Удружењу двадесет дечијих мајица са логом удружења и Општине Бачка Паланка.

Шушница је истакао да је прво помагало преко удружења добило дете из Општине Бачка Паланка.

„Смисао сарадње огледа се у едукативном карактеру који креће од најмлађег узраста како би их научили где и како се рециклира и одлаже отпад. Планирамо заједничким снагама да манифестацију „Дунавски бал“ обогатимо мозаиком од чепова и још једном покажемо хуманост и племенитост наше општине“, додао је председник.

Извор: РТВ

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo