Bačka Palanka u projektu „Čepom do osmeha“

190

BAČKA PALANKA – Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica danas je potpisao Memorandum o poslovno-tehničkoj saradnji sa humanitarno ekološkom organizacijom „Čepom do osmeha“, koju zastupa Vanja Petković.

Šušnica je sa svojim saradnicima i predstavnicima udruženja, posetio je Predškolsku ustanovu „Mladost“- vrtić „Pčelica“ gde su postavljene tri kutije za skupljanje čepova.

U narednom periodu u svim školama, kao i vrtićima PU „Mladost“ na teritoriji Opštine Bačka Palanka, biće postavljene kutije za skupljanje, čepova, koje je finansirala opština. Predsednik Opštine je ovom prilikom u znak buduće saradnje poklonio Udruženju dvadeset dečijih majica sa logom udruženja i Opštine Bačka Palanka.

Šušnica je istakao da je prvo pomagalo preko udruženja dobilo dete iz Opštine Bačka Palanka.

„Smisao saradnje ogleda se u edukativnom karakteru koji kreće od najmlađeg uzrasta kako bi ih naučili gde i kako se reciklira i odlaže otpad. Planiramo zajedničkim snagama da manifestaciju „Dunavski bal“ obogatimo mozaikom od čepova i još jednom pokažemo humanost i plemenitost naše opštine“, dodao je predsednik.

Izvor: RTV

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.