Бачка од понедељка пали моторе! Илић у 17 х ради прозивку!

Foto: Stojan Maleš

Од понедељка 24. јуна на стадиону Славко Малетин „Вава“ биће веома радно.

Шеф стручног штаба Триво Илић извршиће прозивку играча у 17 х, чиме ће и званично кренути припреме Бачке за наредну сезону у Првој лиги Србије.

Сви љубитељи фудбала и симатизери Бачке са великим нестрпљењем и знатижељом ишчекују да виде с каквим играчким кадром ће Бачка отпочети припреме за такмичење у Првој лиги Србије, јер је скоро цео тим „Плавих“ распуштен после испадања из Суперлиге Србије.

Шеф стручног штаба Бачке Триво Илић на почетак припрема позвао је и петорицу талентованих играча из Омладинске школе што је и најавио кад је преузимао кормило „Плавих“ да ће дати простора и талентованим дечацима да тренирају и раде са сениорском екипом што је за разлику од претходних година једна велика новина и треба је подржати.

Играчки кадар „Бачке“ биће потпуно измењен, али циљеви ће остати исти. Повратак међу Суперлигаше од наредне сезоне је свакако велики изазов за све у клубу. Уз амбициозност, стручност и преданост у раду стручног штаба који свакако поседују, верујемо да ће Бачка својим играма и резултатима кроз такмичење у Првој лиги Србије успети да испуни своје циљеве и већ од наредне сезоне се врати у Суперлигу Србије.

ПЛАВИ, СРЕЋНО!!!

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс