Време је за Бачкопаланачки „Ел Класико“ КРИЛА КРАЈИНЕ – СТАРИ ГРАД у суботу, 13. октобра

Први пут у овој сезони у суботу 13. октобра на отвореном терену С.Р.Ц. „Тиквара“ са почетком у 15 часова отпочеће нови Бачкопаланачки Ел Класико.

Крила Крајине – Стари Град, судар две Паланке, Старе и Нове. Утакмица у којој се за победу даје све.

Стари Град је после 8 одиграних утакмица лидер на табели са 17 освојених бодова, с друге стране Крила Крајине су на трећој позицији са 16 бодова из осам одиграних мечева. Играчи из оба табора су одлични другови и пријатељи, заједно чак излазе у град, али  кад се изађе на „зелени тепих“ све се заборавља. Пријатељство и другарство нестаје, све „пршти“ од дуела, чак шта више има и доста вербалних дуела, има свега онога што краси један прави градски дерби.

Како пршти на терену тако је и на трибинама.

Старопаланчани од милоште „мештани“ за сада односе примат у навијању и бодрењу своје екипе у односу на Новопаланчане који су ту присутни али некако умерени у навијању за свој клуб. Буде ту пошалица једних на рачун других и обрнуто, али све у границама коректног и све само због једне ствари – ПРЕСТИЖА.

Зато у суботу позивамо све љубитеље фудбала да дођу на СРЦ „ТИКВАРА“ и буду део спектакла Бачкопаланачког „ЕЛ КЛАСИКА“ .

СУБОТА 13. октобар у 15 часова

СРЦ „Тиквара“

КРИЛА КРАЈИНЕ- СТАРИ ГРАД

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Аутор: БПинфо.рс / Фото: БПинфо.рс