Успешна провера БАЧКЕ! Синђелић – Бачка 0:2

Foto: Stojan Maleš

Стадион: ФСС у Старој Пазови
Гледалаца: 150
Главни судија: Томислав Мудринић
Помоћници: Мико Јањић и Светозар Кисин (Бачка Паланка)

Стрелци: Кастратовић 0-1 27’ и Димитрић 72’

БАЧКА: Милојевић, Исаиловић, Веселиновић, Пронек, Стојановић, Урошевић, Радојчић, Кастратовић, Марковић, Обреновић, Златковић

Играли су још: Ћирић, Будисављевић, Жакула, Асани, Н. Стојановић, Костић, Симић, Ђордјевић, Томовић, Димитрић, Варга

СИНЂЕЛИЋ: Вукашиновић, Додеровић, Милићевић, Ђорђевић, Филиповић, Кочић, Јуе, Ристивојевић, Томовић, Ђурић, Пешић

Играли су још: Чарапић, Ћурковић, Бумбар, Корховој, Јараковић, Микулетић, Поповац, Јанковић, Стојановић, Радић, Галичић

Данас је у “Кући Фудбала” у Старој Пазови пред око 150 гледалаца одиграна утакмица између Бачке и Синђелића у склопу припрема пред наступајућу сезону у Првој лиги Србије.

После уводног дела и десетак дана доброг рада, на ред је дошла прва контролна утакмица, где су шеф стручног штаба Триво Илић и његови сарадници хтели да се увере у потенцијал играчког кадра којим располажу.

Фото: Стојан Малеш

Од првог минута сусрета Бачка је деловала доста добро и била надмоћнији ривал на терену. Своју надмоћ над екипом Синдјелића крунисала је већ у 27. минуту голом Кастратовића из одличне акције.

До краја првих 45. минута Бачка је створила још неколико изгледних прилика за погодак, али се на одмор отишло са предношћу “Плавих” од 1-0.

На почетку других 45. минута тренери обе екипе извршили су промене играча, али се ништа битније на терену није мењало. Бачка је имала иницијативу, више лопту у свом поседу и била конкретнија у односу на екипу Синђелића која је у пар наврата покушавала да припрети, али Бачкина последња линија тима је деловала доста добро и сигурно, с обзиром да је ово прва контролна утакмица.

Бачка је несумњиво данас била бољи ривал на терену, а то се показало и у 72. минуту када је Димитрић повећао вођство “Плавих” на 2-0 и ставио тачку на ову утакмицу иако је до краја било још изгледних шанси за постизање погодка.

Фото: Стојан Малеш

Дакле, Синђелић – Бачка 0-2 и одлична провера за играче “Плавих” који су данас показали одличан приступ утакмици и испуњавању тактичких задатака који је пред њих ставио шеф стручног штаба Триво Илић са својим сарадницима.

Ако се по јутру дан познаје, онда и ми можемо констатовати да у овој екипи Бачке има потенцијала за испуњавање циљева, а то је свакако еxпресан повратак у друштво најбољих екипа у Србији, Суперлигу.