Na pomolu rešenje povodom ujeda pasa lutalica (VIDEO)

Формира се Комисија за решавање поступака за уједе паса у Бачкој Паланци.

0
180

U petak, 17. maja 2024. godine, u maloj sali zgrade Skupštine opštine Bačka Palanka, održana je 189. sednica Opštinskog veća. Prisutni članovi veća su razmatrali i usvajali predloge i izveštaje u skladu sa utvrđenim dnevnim redom.


Usvojeni su zapisnici sa prethodnih sednica Opštinskog veća. Nakon toga, razmatran je i usvojen Izveštaj o radu Pravobranilaštva Opštine Bačka Palanka za 2023. godinu, koji je predstavila pravobraniteljka Maja Rakita. Veće je takođe razmotrilo i usvojilo Izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu lokalnog akcionog plana zapošljavanja Opštine Bačka Palanka za period 2024-2026. godine, kao i sam predlog ovog plana, koje je predstavila Vera Žarković, predsednica Saveta za zapošljavanje.

Jedna od tačaka dnevnog reda bila je razmatranje više izveštaja o sprovedenim javnim raspravama o planovima detaljne regulacije i izmena planova u različitim delovima opštine. Usvojeni su izveštaji koji se odnose na izvorište „Ristić put“, blok 101, blokove 24a i 29, kao i naselje Čelarevo i blok 13a.

Opštinsko veće je takođe utvrdilo predlog Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta Opštine Bačka Palanka za 2024. godinu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.