У суботу игра за престиж! Крила Крајине – Стари Град

Субота је „дан Д“ за екипе ФК Крила Крајине и ОФК Старог Града.

Игра за ПРЕСТИЖ, игра за свој крај, игра за своје навијаче, за свој клуб.

Домаћин у овом сусрету екипа Крила Крајине у осам одиграних кола је забележила пет победа, један реми и два пораза уз гол разлику 10-4. Од овога лета на клупу „Крајишника“ сео је Душан Бељански – Бађо, рођени брат Милана Бељанског дојучерашњег првог стратега „Крајишника“. Од искуснијих играча ту су голман Стојчевић Давид, Зелинчевић Гвозден, капитен Александар Марковић, Горан Вигњевић па и Младен Плавански који заједно са младим играчима који су потекли из омладинске школе Крила Крајине, једне од најпризнатијих у Војводини па и Србији чине складан склоп и добро укомпоновану екипу.

С друге стране екипа Старог Града је под „палицом“ Марка Нештицког тренера који је од ове сезоне сео на клупу Жуто-Плавих са Бачкопаланачког „Хајберија“ у досадашњем делу највише показала и заслужено се налази на лидерској позицији.

У екипу Старопаланчана пре два дана стигао је Обрен Чучковић, голман са интернационалним искуствон и некадашњи чувар мреже Бачке. Поред Чучковића ту је и Александар Трифуновић прекаљени дефанзивац, Марко Радић као и Марко Гајдобрански па и Жарко Влајић сигурно су адути тренера Нештицког. Миладиновић и Дмитровић у офанзиви су много моћан тандем који ће свакако бити велика претња дефанзивцима Крила Крајине.

Од данас обе екипе крећу припреме за овај меч а наш портал ће до самог старта утакмице пратити дешавања у оба табора и извештавати вас о томе.

Бачка Паланка има свој градски дерби, „Ел Класико“

Крила Крајине – Стари Град

Субота у 15 х

СРЦ“Тиквара“

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Аутор: БПинфо.рс / Фото: БПинфо.рс