У Бачкој Паланци одржан 9. Меморијални турнир у тенису „Миленко Тица“

БОЖИЋ И МИЛОШЕВ НА ЧЕЛУ КОЛОНЕ

На тениским теренима Установе за спорт и рекреацију „Тиквара“, минуле суботе, одржан је традиционални 9. Меморијални турнир у тенису „Миленко Тица 2018.“ Турнир је окупио 32 тенисера из Београда, Суботице и Бачке Паланке.

На крају такмичења које је одржано у дубловима, победнички пехар подигли су Арсен Божић и Саша Милошев, који су у финалу савладали пар Миле Луковић – Синиша Савић. Победник је добијен тек након тај – брејка. На треће место пласирао се пар Милан Тепић – Радомир Јеремић. Победничком пару уручен је прелазни пехар и златне медаље, док су другопласирани и трећепласирани дублови, награђени сребрним и бронзаним медаљама.

– Овогодишњи Меморијал „Миленко Тица“ окупио је рекордан број учесника. Турнир је био позивног карактера, а након такмичења по групама у полуфинале су се пласирали прваци сваке од четири групе. У завршници турнира- полуфинале, сусрет за треће место и финале, играло се на девет добијених гемова, а током такмичења по групама на шест добијених гемова – истиче Небојша Краљ, један од организатора тениског турнира.

Техничку организацију турнира, беспрекорно је обавио Тениски клуб „Дунав“.

Након што су проглашени најбољи, Арсен Божић, члан победничког дубла изјавио је : – У драматичној завршници финалног меча, тек након тај-брејка стигли смо до победе и освајања првог места. Мислим, да је победника у финалном сусрету одлучила спортска срећа. Турнир је одлично организован, а његов учесник бићу и наредне године.

Поред Небојше Краља, за организацију турнира били су задужени, др Милић Ивановић, Сретко Кнежевић и Славиша Векић.

ПИШЕ: М.Ђ.Кременовић

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс