Стиже В.Д. директор из Старе Пазове!

Након што је Ђуро Шкрбић, дана 30. јануара поднео оставку на функцију директора Комуналпројект-а, одборничка група „Александар Вучић – за нашу децу“ је на место В.Д. директора предложила Александра Ерцега из Старе Пазове. Зар Бачка Паланка нема никога ко би био адекватније решење?

103

У петак, 02. фебруара 2024. године Општинско веће општине Бачка Паланка је усвојило Предлог решења о именовању вршиоца дужности директора Јавног комуналног предузећа „Комуналпројект“ Бачка Паланка.


Наша екипа је била у згради Општине, али нико од чланова већа није желео да да изјаву за медије. Желели смо да информишемо јавност о разлозима оставке досадашњег директора Комуналпројека, Ђуре Шкрбића. Незванично се у јавности о правим разлозима оставке доста шпекулише, па смо имали намеру да нам Бранислав Шушница, председник Општинског већа, каже нешто више о томе. Шушница је и био најављен као известилац на ову тему, али се није појавио на седници Општинског већа.

Након што је Ђуро Шкрбић, дана 30. јануара поднео оставку на функцију директора Комуналпројект-а, одборничка група „Александар Вучић – за нашу децу“ је на место В.Д. директора предложила Александра Ерцега из Старе Пазове.

Хтели смо да питамо и да ли међу запосленима Комуналпројекта, који добро познају систем, није био неко ко би могао обављати функцију В.Д. директора до конкурса за новог директора? И зашто нам је потребан неко са стране? Зар Бачка Паланка нема адекватан кадар за ову радну позицију?

Као тачка на данашњој седници већа се нашло и доношење Решења о давању сагласности на измене и допуне Правилника о организацији и систематизацији послова и радних места у Јавном комуналном предузећу „Комуналпројект“ Бачка Паланка. Између осталог нова системација од сада предвиђа два извршна директора, а како незванично сазнајемо, на позицији још једног извршног директора у овом јавном предузећу ће се управо наћи доскорашњи директор Ђуро Шкрбић.

Ипак, данас смо остали без одговора на сва ова питања. Надамо се да ће убудуће, чланови општинског већа давати изјаве за медије када медији буду присутни, а све у циљу јавности у раду Већа, која би требала да је законски загарантована.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.