ŠEZDESET MINUTA ZA BEZBEDAN ŽIVOT

0
293

Učenici Srednje stručne škole «Dr Radivoj Uvalić» u Bačkoj Palanci danas su bili učesnici radionice «Ukradena bezbednost» koju je za njih održao Igor Jurić, osnivač Fondacije «Tijana Jurić». Šezdeset minuta radionice koji mogu sačuvati njihove živote.

U saradnji sa Opštinom Bačka Palanka gospodin Jurić je i u ovoj školi edukovao decu o bezbednosti na internetu, vršnjačkom nasilju i trgovini ljudima. Pored toga apelovao je na decu koja smatraju da im je bezbednost na bilo koji način ugrožena da to obavezno i kažu svojim roditeljima, profesorima ili da se obrate Fondaciji.

Obzirom da današnjoj radionici nisu prisustvovali svi učenici škole gospodin Jurić je prihvatio poziv profesora da u skorije vreme održi još jednu radionicu u ovoj školi kako bi svi učenici imali priliku da u njoj učestvuju.

Do kraja tekuće godine dogovoreno je održavanje radionica i u OŠ «Desanka Maksimović» u Bačkoj Palanci, OŠ «Sveti Sava» u Bačkoj Palanci, Gimnaziji «20. oktobar» i Tehničkoj školi «9. maj», a u petak, 23. novembra sa početkom u 19 časova, u Domu kulture u Paragama Igor Jurić održaće tribinu za roditelje i zainteresovane građane.

Autor: BPinfo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.