Рибљи ресторан Стара Кућа – нова прича надалеко цењеног кувара Ралета Томића

239

Недалеко од центра Бачке Паланке, у улици Иве Лоле Рибара 70, међу ушореним кућама отворен је нови рибљи ресторан „Стара Кућа“. У блиској будућности ако ову улицу буду преименовали у Ралета Лоле Рибара, немојте се чудити, јер где год Рале кува, оставља незбирисив траг. Сведоци томе су златне медаље и пехари са манифестација „Златни котлић“ које ја Рале без конкуренције освајао дуги низ година, као и 2002. година када је био један од кувара „Гинисовог котлића “ који се спремао на Багеру.


Надалеко цењени и признати кувар рибљих специјалитета, прешао је са чарде у нови амбијент и отворио ресторан посебног шмека. Рибљи ресторан „Стара Кућа“ је у аутентичном војвођанском амбијенту. Ту се негује традицинално спремање рибље чорбе, рибљег паприкаша и специјалитети од свих врста речних риба припремљених на посебан начин.

У дневном менију, ако у датом тренутку можда нисте заинтересовани за рибу, поред рибљих специјалитета ће се наћи још специјалитета – тавче на гравче, кременадла, роштиљ кобасица и сланина са прилозима. Такође, Рајко ће кувати са великим гуштом и све врсте паприкаша по поруџбини.

Свако вече после гурманлука, уз домаће Карловачко вино и домаће ракије можете се опустити уз звуке тамбурице Тодора и веселог друштва. Ако имате још веселије  друштво и повод за славље, домаћински и пријатан амбијент „Старе Куће“ је идеалан за све врсте прослава до 50 људи.

„Стара Кућа“  је место које одише традицијом коју смо наследили из прошлости, рецепт је за живот по ком живимо данас и оно наслеђе што предајемо будућим генерацијама.

Радно време: од 9ч до 22ч

недеља нерадни дан.

Контакт телефон: 060 521 02 11

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.