Реал са Нишаве гостује на „Вави“ Бачка – Раднички у суботу

Foto: Stojan Maleš

Бачка је у последње време упала у мини кризу резултата и игре и очигледно је да екипа Дејана Челара под хитно мора наћи начина да што пре изађе из серије „лоших резултата“ уколико жели да се врати на победнички колосек.

Пред „Плавима“ је тежак задатак.

У суботу, у оквиру 15. кола Суперлиге Србије на „Ваву“ стиже захуктали Раднички из Ниша, екипа која се налази на другом месту на табели Суперлиге Србије са скором од 9 победа, 4 нерешена резултата и једним поразом уз 25 датих и 11 примљених голова што је импресиван учинак у одиграних 14 утакмица.

Бачка је на 12. позицији са скором од 3 победе 4 нерешена резултата и 7 пораза уз 10 датих и 18 примљених голова у 14 одиграних сусрета.

Раднички је квалитетна, лепо “скоцкана” али не и непобедива екипа.

Колико може Бачка у овом сусрету?!

Плави су одиграли добро у сусрету са Црвеном звездом и поред пораза од 3-1. Ако понове добру партију и изађу на терен да пруже преко својих 100% могућности можемо очекивати да пулени Дејана Челара могу до победе над одличним Нишлијама.

Публика на „Вави“ је увек уз Плаве!

Наравно да навијачи имају право да коментаришу игре екипе и негодују када нешто крене лоше, а исто тако да су у “трансу” када екипа игра и бележи добре резултате. Играчима свакако не пријају критике у току игре зато молимо све навијаче да који дођу на стадион Славко Малетин “Вава” од првог до последњег минута утакмице подрже играче Бачке и буду им ветар у леђа у настојању да се сруше Нишлије, јер победа је преко потребна играчима Бачке.

БАЧКА – РАДНИЧКИ

Субота 3. новембар у 16 х

Стадион Славко Малетин „Вава“

ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ!!!

Аутор: БПинфо.рс