Proširen kapacitet zatvorene sale Salaša Idila (VIDEO)

Више о плановима за наредни период, за БАП ВЕСТИ причала је Маја Медић, а топлу доброшлицу припремила нам је и Маша са Салаша.

0
341

Salaš Idila je pravo mesto za vaše proslave, druženja, sastanke, rucčkove, odmor, prijateljske i ljubavne susrete. Nalaze se van gradske vreve i užurbanosti i njihov ambijent odiše mirom i prijatnošću, a domaćinska atmosfera i posvećeno osoblje će učini da se osećate kao u svom domu.


Salaš Idila je najbolji izbor za vašu proslavu. Bilo da organizujete malo porodično okupljanje ili veliki korporativni događaj, dočekaće vas i uslužiti vaše prijatelje i poslovne partnere sa jednakom ljubaznošću i visokim profesionalnim standardom.

Salaš Idila vam nudi jedinstvenu oazu izvrsne tradicionalne hrane i opuštanja u prirodi. Salaš Idila se nalazi na svega nekoliko minuta od centra Bačke Palanke i na usluzi su vam profesionalno osoblje i kuhinja koja ispunjava sve svetske standarde.

Restoran poseduje nekoliko natkrivenih letnjih bašti, kao i zatvoreni deo restorana, restoran na spratu objekta, kuću za odmor, igralište i veliki parking.


Kako su najavili, pored zatvaranja prostora, započeli su i izgradnju bungalova kako bi na zahteve gostiju obezbedili i smeštajne kapacitete na kompleksu Salaša Idila.

Više o planovima za naredni period, za BAP VESTI pričala je Maja Medić, a toplu dobrošlicu pripremila nam je i Maša sa Salaša.

Doček Nove Godine na Salašu Idila

I ove godine Salaš Idila organizuje dnevnu žurku, koja počinje u 13 časova, a goste će zabavljati Peđa Vujić. Ulaz je slobodan, rezervacije su obavezne. Svoje mesto možete rezervisati na broj telefona 0654070243

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.