Poslednja sednica Skupštine Opštine Bačka Palanka u ovom sazivu (VIDEO)

0
177

BAČKA PALANKA- Pedeset prva sednica Skupštine opštine Bačka Palanka održana je u sredu, 29. maja 2024. godine u velikoj sali Skupštine.


Izdvajamo usvajanje zapisnika sa prethodne sednice, donošenje odluke o završnom računu budžeta za 2023. godinu, kao i odluke o prvom rebalansu budžeta za 2023. godinu. Takođe su razmatrani i usvojeni izveštaji o radu Opštinske uprave i Opštinskog štaba za vanredne situacije, kao i brojni izveštaji o finansijskom poslovanju mesnih zajednica iz opštine Bačka Palanka.

Skupština je donela više odluka koje se tiču izmena i dopuna planova detaljne i generalne regulacije, kao i odluku o prestanku osnivačkih prava Opštine u privrednom društvu Radio i televizija Bačka Palanka DOO. Razmatrani su izveštaji o radu i finansijskih izveštaja lokalnih mesnih zajednica za 2023. godinu.

Na današnjoj sednici utvrdio je predlog Rešenja o razrešenju sekretara Skupštine opštine Bačka Palanka, kojim je Vladislava Tomašek razrešena dužnosti sekretara Skupštine opštine Bačka Palanka, a imenovan je Milovan Nedeljkov iz Obrovca, diplomirani pravnik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.