ПОБЕДА КАО ИМПЕРАТИВ! Бачка – Пролетер у суботу, 27. октобра од 18 х

Екипа Бачке у суботу 27. октобра на свом стадиону Славко Малетин “Вава” дочекује екипу Пролетера из Новог Сада у оквиру 13. кола Супер лиге Србије.

Колико је ово битан меч за екипу Бачке показује и чињеница да Бачка из последња два меча има само освојен један који је освојен у Сурдулици против Динама из Врања, а да их после утакмице са Пролетером очекују дуели са Црвеном звездом у Београду и Радничким из Ниша у Бачкој Паланци, онда је јасно да се у сусрету са одличнон екипом Пролетера морају освојити сва три бода што ће бити изузетно тешко јер је Пролетер једна искусна и квалитетна екипа која у протеклих 12 кола има скор од 5 победа 2 нерешена резултата и 5 пораза уз 16 датих и 11 примљених голова.

С друге стране екипа Бачке је у протеклих 12 кола забележила скор од 3 победе, 4 нерешена резултата и 5 пораза уз 9 датих и 14 примљених голова.

У клубу се надају да ће трибине на „Вави” бити добро попуњене и да ће играчи имати преко потребну подршку да дођу до нова три бода. Атмосфера у екипи је одлична и сви играчи спремно дочекују сусрет са екипом Пролетера.

Дођите на Ваву!!!

Субота 27. октобар у 18 часова

БАЧКА – ПРОЛЕТЕР

СРЕЋНО ПЛАВИ!!!

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Аутор: БПинфо.рс / Фото: БПинфо.рс