НОВО У ГРАДУ: La Crepe – палачинке с љубављу (ВИДЕО)

0
300

У срцу Бачке Паланке, у улици Милана Курепе (у Уској улици) у четвртак (10.11) отворена је  палачинкарница La Crepe. Ова кућа укусних дезерта вам нуди велики избор слатких и сланих палачинки, а пружа вам и могућност да сами креирате палачинку по свом укусу бирајући састојке.


Идеја за палачинкарницу родила се, пре свега према љубави ка слаткишима и палачинкама, како истиче власница овог објекта.

Такође сам процес филовања, комбинација премаза и спремања палачинки је изузетно креативан посао, скоро романтичан“ – наводи она.

У La Crepe-у имате могућност да изразите своју креативност и наравите своју комбинацију палачинки.

Нутела, воћна, киндер, чоколада или нека друга комбинација која ће вас одвести у царство чула укуса домаће палачинке – избор је на вама.

Из велике понуде слатких палачинки издвојају палачинку са киндер буено и рафаело намазом, која се топи устима и ствара посебан ужитак.

А из великог избора сланих палачинки, издвајају поховану индекс палачинку, док за љубитеље мистерије и оне који воле да експериментишу, у понуди имају тајанствену палачинку за коју намазе знају само они.

Сваког дана радиће достава за вас у сарадњи са доставном службом – ДоТебе, како би у било ком моменту ваша палачинка стигла до вас.

Запратите палачинкраницу La Krepe и на друштвеним мрежама:

la_crepe_backapalanka

Palacinkarnica La Crepe Backa Palanka


Контакт телефон за доставу: 062 1999 194

Радно време: 

Понедељак – субота: Од 08:00 до 22:00 часа

Недеља нерадан дан

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.