Novi Bečej: Narodna kuhinja završila s radom do jeseni

0
240

Narodna kuhinja u Novom Bečeju, koja funkcioniše u okviru Crvenog krsta, završila je u petak, 29. marta sezonu rada koja je započeta prvog oktobra prošle godine.

Nastavak rada se očekuje u oktobru ove godine, navodi webinfo.rs i dodaje da su korisnicima u petak podeljeni i paketi jednokratne pomoći.

Predsednik osnovne organizacije Crvenog krsta Rudolf Horvat za portal webinfo.rs, potvrdio je da je ovo kraj ovog kruga podele obroka.

„Nažalost, petak je bio zadnji dan, najverovatnije, do prvog oktobra neće biti narodne kuhinje. Videli ste da je korisnicima žao što više neće biti kuhinje. Mnogi su primorani, nemaju od čega da žive. Usput delimo i lanč pakete koje smo dobili da podelimo kao hranu, međutim, ostalo je nešto i napravili smo, ovde u Novom Bečeju, trideset i osam paketa. To je samo jednokratna pomoć i to je to“, rekao je Horvat.

Kako saznajemo, u toku su i razgovori o potencijalnom produžetku trajanja Narodne kuhinje koja bi tako postala dostupna devet meseci godišnje, a o čemu će se više znati u skorijoj budućnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.