Недељни хороскоп за период од 7. до 14. октобра

Foto: Pixabay

Прочитајте шта вас током наредних седам дана чека на послу, у љубави, хоћете ли се слагати са укућанима, како ће вас служити здравље и да ли да инвестирате.

ОВАН (21. 3 – 20. 4)

ПОСАО Нехармонични аспекти вашег владаоца Марса, планете акције и сукоба, опомињу да поведете више рачуна о документима и да обратите више пажње на тачке уговора које потписујете. Квадрат између Сунца и Плутона, једног од владалаца вашег знака, доноси пословне понуде Овновима који се баве занимањем због кога су присутни у јавности.

ЛјУБАВ Симбол више силе, ретроградни Уран, у опозицији са Венером и Меркуром, планетама љубави и комуникација у астролошком пољу љубави, упозорава да избегавате расправе и конфликте са партнером, нарочито ако сте у браку или дужој вези. У време младог Месеца, око 9. октобра, могућ улазак у тајну везу.

ЗДРАВЛјЕ Тегобе са синусима.

БИК (21. 4 – 21. 5)

ПОСАО Наглашен знак Шкорпије крајем недеље доноси вам проблеме са судским рочиштима или регулисањем правних процеса. Хармонични аспекти Сатурна, планете прошлости у деветој астролошкој кући, наговештавају уговарање пословних аранжмана са некадашњим партнерима из блискоисточних земаља. Ослоните се на Јарца.

ЛјУБАВ Коњункција вашег владаоца Венере и Меркура, симбола љубави и комуникација, насупрот ретроградном Урану, планети неочекиваних околности у вашем знаку, доноси раскид или раздвајање од партнера, због околности на које ни ви ни он не можете да утичете. У време младог Месеца, око 9. октобра, може да вам се допадне особа са посла.

ЗДРАВЛјЕ Чувајте се прехладе.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 – 21. 6)

ПОСАО Једини хармоничан аспект који ваш владалац Меркур, симбол комуникација и посла, образује у овом периоду је секстил са Сатурном, због чега ћете успети да наплатите неки стари дуг. Наглашено астролошко поље посла у које 10. октобра улази и Меркур, у другој половини недеље доноси вам наклоност особа на положају, ако сте мајски Близанац.

ЛјУБАВ У време младог Месеца, око 9. октобра, вашу пажњу ће привући уметник или спортиста. Ааспекти Јупитера, владаоца поља љубави, крајем периода наглашавају ваше емоције, а под утицајем Нептуна, планете заноса, може да вам се удвара нека заузета особа. Једна Вага мисли на вас, а Стрелац вам шаље СМС.

ЗДРАВЛјЕ Пад имунитета.

РАК (21. 6 – 22. 7)

ПОСАО У време пуног Месеца, вашег владаоца, око 9. октобра, под утицајем транзитног Плутона, планете новца и моћи из седме астролошке куће очекују вас нови изазови, уколико се бавите приватним бизнисом или неким уметничким занимањем. Крајем недеље, аспекти Сунца иду вам у прилог доносећи могућност повећања прихода.

ЛјУБАВ Венера и Јупитер, планете емоција и експанзије у астролошкој кући љубави која захвата знак Шкорпије, под утицајем Нептуна и Урана, симбола заљубљености и флерта, средином периода доносе вам изненадни сусрет са атрактивном младоликом особом. Крајем недеље, обратите више пажње на партнерове жеље и молбе.

ЗДРАВЛјЕ Потражите савет нутриционисте.

ЛАВ (23. 7 – 23. 8)

ПОСАО У првој половини периода ослабљена позиција вашег владаоца Сунца у трећем астролошком пољу, под утицајем Плутона и Нептуна, симбола моћи и заблуда, упозорава да крајем недеље објективно процените могућности у оквиру новог пројекта. Транзит Месеца преко осмог зодијачког знака, око 12. октобра, најављује сусрет са ватреним знаком.

ЛјУБАВ Почетком периода, вашу пажњу покушаће да привуче неко кога сте највероватније већ упознали преко пословних конатаката. У време младог Месеца, око 9. октобра, у тригону са Марсом у вашем пољу партнерских односа, на неком јавном скупу или прослави можете да упознате врло шармантну особу.

ЗДРАВЛјЕ Смањите унос слаткиша.

ДЕВИЦА (23. 8 – 23. 9)

ПОСАО Ваш владалац Меркур, планета комуникација која управља и вашом астролошком кућом каријере, 10. октобра ће се прикључити Венери и Јупитеру, симболима новца и просперитета, доносећи вам исплативе пословне шансе. Уколико се бавите занимањем које подразумева руковање новцем, добићете подршку једног Рака или Риба.

ЛјУБАВ Ваш емотивни живот из дана у дан постаје узбудљивији и садржајнији, будући да ће Месец ове недеље прошетати од вашег до знака Стрелца. У време младог Месеца, симбола осећања, око 9. октобра, на неком пословном састанку или предавању вашу пажњу може да привуче млађа особа, могуће Близанац или Јарац.

ЗДРАВЛјЕ Више се дружите са пријатељима.

ВАГА (23. 9 – 22. 10)

ПОСАО Меркур, симбол комуникација, чија је позиција ојачана у Шкорпији, али угрожена опозицијом са ретроградним Ураном у астролошком пољу посла, упозорава да после 10. октобра будете опрезнији приликом доношења одлука у вези са новим пројектима и аранжманима. Крајем недеље, избегавајте расправе и конфликте са Јарчевима и Водолијама.

ЛјУБАВ Владалац вашег знака, Венера, планета љубави, придружила се Меркуру и Јупитеру у пољу новца и љубави, што вам под утицајем Нептуна из Риба, у првој половини периода, може донети заљубљивање у колегиницу, ако сте мушкарац. Уколико сте дама, због позиције Марса, заинтригираће вас Ован или Лав.

ЗДРАВЛјЕ Уносите више течности.

ШКОРПИЈА (23. 10 – 21. 11)

ПОСАО Ваш владалац Марс, планета иницијативе, у тригону са Сунцем у вашој 12. кући, доноси вам нове шансе у пословању са странцима из Кине и Русије. Ипак, у првој половини периода, пазите шта и коме причате, како не бисте дошли у ситуацију да некоме морате да се правдате. Ослоните се на једну Рибу.

ЛјУБАВ Са Меркуром, Венером и Јупитером у астролошкој кући личности, привлачите пажњу супротног пола, због чега ће после 10. октобра, многи желети да се нађу у вашој близини. Ипак, аспекти са ретроградним Ураном у кући љубави, могу да вам донесу нагли раскид или привремено раздвајање од партнера, због нечијег одласка на пут.

ЗДРАВЛјЕ Брига за старијег члана породице.

СТРЕЛАЦ (21. 11 – 22. 12)

ПОСАО Вашем владаоцу Јупитеру у Шкорпији, друштво праве Венера и Меркур, планете комуникација и новца, што вам због утицаја Нептуна из Риба иде у прилог, уколико се бавите неким креативним занимањем или приватним бизнисом. Секстил између Месеца и Марса, крајем периода, доноси вам контакте са странцима из скандинавских земаља.

ЛјУБАВ Планета комуникације, Меркур, владалац вашег астролошког поља партнерских односа, у опозицији са ретроградним Ураном, упозорава да после 10. октобра избегавате расправе са вољеном особом. Квадрат између Венере и Марса, у другој половини недеље, најављује могућност страственог сусрета са Овном.

ЗДРАВЛјЕ Проверите крвну слику.

ЈАРАЦ (22. 12 – 29. 1)

ПОСАО Меркур, планета посла и логике, 10. октобра улази у Шкорпију у којој је његов утицај наглашен, образујући опозицију са једним од ваших владалаца, ретроградним Ураном, због чега можете бити склони погрешним проценама и закључцима. Месечев транзит преко Стрелца, крајем периода, упозорава да будете опрезнији приликом договора са странцима.

ЛјУБАВ Напет аспект између љубавних планета, Венере и Марса а хармоничан са вашим владаоцем Сатурном, симболом прошлости, у ваш живот може донети стару симпатију. У време младог Месеца, око 9. октобра, брачни или дугогодишњи партнер ће покушати да вам наметне своје ставове.

ЗДРАВЛјЕ Проводите више времена са пријатељима.

ВОДОЛИЈА (20. 1 – 19. 2)

ПОСАО Меркур, симбол бизниса, 10. октобра улази у Шкорпију, образујући опозицију са вашим владаоцем Ураном у привидном ходу уназад, због чега би било боље да се клоните конфликата или расправа са надређенима. Месечев транзит преко Стрелца, крајем недеље, под утицајем Марса из вашег знака, најављује успостављања сарадње са странцима.

ЛјУБАВ Аспекти Венере, планете љубави, чија је позиција ослабљена у препуној 10. астролошкој кући, упозоравају да са Овном или Лавом не би требало да улазите у дискусије које се односе на будућност ваше везе. Аспекти Нептуна у кући љубави слободним Водолијама могу да донесу заљубљивање на послу.

ЗДРАВЛјЕ Потребан вам је одмор.

РИБЕ (20. 2 – 20. 3)

ПОСАО Секстил између вашег владаоца Нептуна и Плутона, симбола богатства и моћи, доноси вам новчане добитке захваљујући хонорарним или паралелним пословима. У време младог Месеца у тригону са Марсом, симболом акције, око 9. октобра могућ је договор о новом ангажману, ако се бавите уметношћу или спортом.

ЛјУБАВ Ојачана позиција Меркура, владаоца астролошког поља љубави, у напетом аспекту са ретроградним Ураном, после 10. октобра опомиње да избегавате расправе са партнером. У другој половини периода, транзит Месеца преко деветог поља најављује контакте и познанства са занимљивим особама на путовањима, предавањима или семинарима.

ЗДРАВЛјЕ Проверите ниво шећера у крви.

Извор: МојНовиСад