Nedeljni horoskop za period od 16. do 23. decembra

0
193

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao Direktan hod Merkura, simbola komunikacija, preko devete astrološke kuće u napetim aspektima sa Jupiterom i Neptunom, opominje na oprez prilikom saradnje sa strancima. Aspekti retrogradnog Urana, vladaoca kuće inostranstva, donose vam zaradu preko poslova u vezi sa osiguranjem. Izbegavajte rasprave sa šefovima, posebno ako ste rođeni u trećoj dekadi.

Ljubav Naglašen znak Jarca koji „zahvata“ desetu kuću, upozorava na mogućnost ljubomornih scena zbog partnerove posesivnosti, naročito ukoliko ste u značajnoj vezi. Tranzit Venere preko Škorpije najavljuje strastveni susret sa osobom koja radi u banci ili drugoj finansijskoj instituciji.

Zdravlja Problemi sa sinusima.

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao Aspekti Jupitera početkom perioda upozoravaju da izbegavate potpisivanje ugovora i da čuvate dokumenta. Pozicija Merkura u astrološkom polju posla, u drugoj polovini nedelje, donosi vam obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Trebalo bi da poslušate savet Vage ili Raka na koga uvek možete da se oslonite.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, čiji je uticaj oslabljen u Škorpiji, u prvoj polovini nedelje, na putu, predavanju ili seminaru, donosi vam susret sa starom simpatijom. U vreme punog Meseca, oko 22. decembra, sredinom perioda, možete da upoznate neku Ribu ili Jarca.

Zdravlje Potrebna vam je rekreacija.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao Vaš vladalac Merkur u astrološkoj kući partnerskih odnosa, pod uticajem Neptuna, opominje da povedete računa o svojim izjavama, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Krajem nedelje novac pritiče preko paralelnih poslova, a možete da obnovite kontakte sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Izbegavajte rasprave sa saradnicima i kolegama.

Ljubav Konjunkcija vašeg vladaoca Merkura i Jupitera u kući ljubavi, upozorava da ne ulazite u rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme punog Meseca, oko 22. decembra, na nekoj proslavi možete da upoznate osobu koja neće biti potpuno iskrena prema vama.

Zdravlje Oscilacije krvnog pritiska.

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao U prvoj polovini perioda izbegavajte konflikte i rasprave sa saradnicima. Naglašeno astrološko polje partnerskih odnosa u koje 21. decembra ulazi i Sunce, vladalac vaših finansija, u napetom aspektu sa retrogradnim Uranom, upozorava da povedete više računa o tačkama ugovora koje nameravate da potpišete. U vreme mladog Meseca kontakti sa strancima donose vam novac.

Ljubav U prvoj polovini nedelje može da vam zasmeta partnerova potreba za dominacijom, ako ste u braku ili dužoj vezi. Konjunkcija Merkura i Jupitera u polju ljubavi, u drugoj polovini perioda, može da vam donese strastveni susret sa osobom koja je zbog posla prisutna u javnosti.

Zdravlje Nervoza.

Foto: Ilustracija/Pixabay

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao Aspekti Merkura, vladaoca astrološke kuće novca, pod uticajem Jupitera, najavljuju mogućnost dogovora o isplativom poslu sa strancima. Sredinom perioda povedite računa o tome šta potpisujete. Zbog naglašenog znaka Jarca, u drugoj polovoni nedelje nećete moći da dignete glavu od posla. Saradnja sa strancima donosi vam materijalnu satisfakciju.

Ljubav Pozicija retrogradnog Urana, vladaoca kuće partnerskih odnosa, u prvoj polovini nedelje donosi vam susret sa interesantnom osobom na kraćem putu. Avgustovski Lavovi trebalo bi da povedu više računa o odnosu sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekoj Vodoliji ili Škorpiji.

Zdravlje Izbacite slatkiše iz ishrane.

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao Aspekti vašeg vladaoca Merkura i Neptuna, simbola posla i prevara, upozoravaju da početkom nedelje budete oprezniji ako se bavite privatnim biznisom. Pozicija Jupitera, planete prosperiteta, donosi vam novčane dobitke, ukoliko se bavite turizmom, marketingom ili radite u medijima. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Ljubav U prvoj polovini perioda vaše strpljenje može da urodi plodom, odnosno partnerovim pristankom da odete na zajednički put. Naglašeno astrološko polje ljubavi, u drugoj polovini nedelje, donosi vam nove kontakte i poznanstva, ali i susret sa starom simpatijom ili nekim ko vam je nekada bio veoma drag.

Zdravlje Čuvajte se za volanom.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao Simbol biznisa, Merkur u kvadratu sa Neptunom, planetom mašte, umetnicima donosi ponude za dva interesantna honorarna ili paralelna posla. Ukoliko se dvoumite koju da prihvatite, bilo bi dobro da se posavetujete sa Strelcem. Pozicija Urana, vladaoca astrološke kuće kreativnosti, najavljuje isplativu ponude od stranaca iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Aspekti vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, u prvoj polovini perioda donosi vam poznanstvo sa osobom koju najverovatnije već poznajete preko posla. U drugoj polovini nedelje dame mogu da uđu u tajnu vezu sa zauzetom osobom od koje ih deli veća razlika u godinama.

Zdravlje Izbegavajte gazirane napitke.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Posao Očekuje vas prilično naporan period ali i veća zarada, kada možete da obnovite saradnju sa bivšim partnerima. Izazovan aspekt između vašeg vladaoca Marsa i Sunca, posle 21. decembra, upozorava da se klonite nepotrebnih troškova. Merkur u konjunkciji sa Jupiterom, planetom bogatstva koja upravlja astrološkim poljem posla, donosi vam novčane dobitke.

Ljubav U prvoj polovini perioda, na predavanju, seminaru ili kraćem putu, očekuje vas suret sa nekim ko će vam se dopasti na prvi pogled. Naglašen znak Jarca u drugoj polovini nedelje nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom zemljanom znaku.

Zdravlje Čuvajte se respiratornih infekcija.

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Posao Aspekti Merkura u vašem znaku povećavaju šanse za zaradu preko saradnje sa inostranim partnerima. Aspekti retrogradnog Urana, jednog od vladalaca astrološke kuće posla, povoljno utiču na finansije, naročito ako se bavite turizmom, marketingom ili radite u medijima. Krajem nedelje, Ovan ima predlog za proširenje saradnje sa vama.

Ljubav Retrogradni hod Urana, simbola flerta, preko vaše astrološke kuće ljubavi, u prvoj polovini perioda, može da vam donese susret sa nekim sa kim ste već ostvarili poznanstvo preko društvene mreže ili interneta. Čuvajte se mlađe ili mladolike osobe koja pokušava da vam se približi poslednjih meseci.

Zdravlje Bolovi u zglobovima.

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao Merkur, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa, pod uticajem Jupitera, planete ekspanzije, može da ubrza priliv novca iz prekookeanske zemlje. Mnoštvo planeta u vašem znaku, u vreme punog Meseca, oko 22. decembra, povoljnije utiče na vaš profesionalni nego ljubavni život. Ipak, ugovore potpisujte posle 7. januara iduće godine.

Ljubav Sredinom nedelje moguće su rasprave sa partnerom, jer vam se ne dopada partnerova namera da vam nametne svoje stavove i poglede na život. U drugoj polovini perioda, slobodne predstavnike vašeg znaka, očekuje susret sa osobom koja se bavi zanimanjem zbog kojeg je prisutna u javnosti.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao U prvoj polovini perioda izbegavajte rizične finansijske transakcije i potpisivanje ugovora. Vaš vladalac, Uran u prividnom hodu unazad, u inkonjunkciji sa Suncem, krajem nedelje, smanjuje šanse za odlazak na stručno usavršavanja u inostranstvo. Moguća je obnova kontakata sa partnerima iz zemalja nemačkog jezičkog područja.

Ljubav Početkom perioda voljena osoba očekuje više razumevanja od vas. Tri planete u 12. astrološkoj kući, sredinom perioda, opominju da se klonite rasprava sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Slobodne Vodolije, krajem nedelje, može da zainteresuje osoba koja će pokušati da sakrije da je zauzeta.

Zdravlje Problemi sa sinusima.

RIBE (20. 2 – 20.3)

Posao Aspekt između vašeg vladaoca Neptuna, simbola inspiracije i mašte i Merkura u astrološkoj kući karijere, umetnicima i sportistima donosi profesionalnu satisfakciju i novčane dobitke. Prelazak retrogradnog Urana, simbola putovanja i inostranstva preko kuće posla, najavljuje obnovu ili proširenje saradnje sa inostranim partnerima. Krajem perioda finansijska situacija kreće nabolje.

Ljubav U vreme punog Meseca, oko 22. decembra, očekuje vas romantični susret sa vodenim znakom, Rakom ili Škorpijom. Stelijum Sunca, Saturna i Plutona u Jarcu pod uticajem vaših vladalaca Neptuna i Jupitera, donosi vam udvaranje nekog zemljanog znaka.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Izvor: Večernje novosti


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.