Најлепша дворишта – породица Карановић (ВИДЕО)

БАЧКА ПАЛАНКА: Фонд за заштиту животне средине општине Бачка Паланка и ове године је расписао Конкурс за најлепше двориште, балкон и школско двориште. Поред конкурсне комисије, гласали су и пратиоци портала БАП ВЕСТИ, који су за најлепше двориште изабрали двориште породице Карановић из Бачке Паланке. 


Конкурсна комисија је за најлепше двориште изабрала двориште породице Хаџић из Бачке Паланке, док су гласови на порталу БАП ВЕСТИ, победу донели Карановићима.

Након завршеног гласања, укупан број гласова износио је 3831, а од тога, за Карановиће је било 1392 гласа, што је 37 % од укупних гласова.

Посетили смо Радмилу и Чеду, који су нас љубазно угостили и причали нам ко је задужен за који део одржавања и уређења дворишта.

Све детаљи који су зидани или рађени од дрвета, је сам Чедо радио, као и фонтане у дворишту. Радмила је задужена за цвеће и декорацију. Када су идеје у питању, ту је ћерка Бојана која увек тражи актуелне детаље и прати модне трендове, па их пажљиво одабере за двориште, а онда тата „узме посао у руке“.