На радост свих почео 27. Фестивал еколошког позоришта за децу и младе (ВИДЕО)

БАЧКА ПАЛАНКА: У четвртак, 19. августа, у Бачкој Паланци почео је 27. по реду Фестивал еколошког позоришта за децу и младе.


Едукативне радионице, квалитетне представе у извођењу, како домаћих тако и страних позоришта, концерти и перформанси намењени младима, као и новине попут округластих столова очекују посетиоце наредна четири дана.

Оно сто је важно напоменути јесте да је и ове године ФЕП спојио екологију и хуманост па је за улазницу могуће донети 20 чепова, или 10 пет амбалажа или 10 лименки или стаклених флаша. У замену за пакет улазница потребно је донети три џака лименки пет и стаклене амбалаже и кесу чепова. Ко ипак није у прилици да донесе материјал за рециклажу, плаћа улазницу 200 динара, а сав новац бице уплаћен за лечење Ленке Жутковић из Бачке Паланке.

Музика, екологија, креативност, плес све то ће најмлађи, али они мало старији имати прилику да упознају кроз радионице које се одржавају у оквиру 27. ФЕП-а. Радионице се одржавају у Градском музеју и у НБ „Вељко Петровић“ од 10.00 до 12.00 часова.