Na radost svih počeo 27. Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade (VIDEO)

0
289

BAČKA PALANKA: U četvrtak, 19. avgusta, u Bačkoj Palanci počeo je 27. po redu Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade.


Edukativne radionice, kvalitetne predstave u izvođenju, kako domaćih tako i stranih pozorišta, koncerti i performansi namenjeni mladima, kao i novine poput okruglastih stolova očekuju posetioce naredna četiri dana.

Ono sto je važno napomenuti jeste da je i ove godine FEP spojio ekologiju i humanost pa je za ulaznicu moguće doneti 20 čepova, ili 10 pet ambalaža ili 10 limenki ili staklenih flaša. U zamenu za paket ulaznica potrebno je doneti tri džaka limenki pet i staklene ambalaže i kesu čepova. Ko ipak nije u prilici da donese materijal za reciklažu, plaća ulaznicu 200 dinara, a sav novac bice uplaćen za lečenje Lenke Žutković iz Bačke Palanke.

Muzika, ekologija, kreativnost, ples sve to će najmlađi, ali oni malo stariji imati priliku da upoznaju kroz radionice koje se održavaju u okviru 27. FEP-a. Radionice se održavaju u Gradskom muzeju i u NB „Veljko Petrović“ od 10.00 do 12.00 časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.