Kompleks „Merkur“ je prodat – Pogledajte ko je kupac (VIDEO)

Погледајте наш видео прилог о овом догађају!

0
289

BAČKA PALANKA – Kompleks „Merkur“ ima novog vlasnika. U sredu (12.06.), Komisija za pribavljanje i raspolaganje nepokretnosti u javnoj svojini Opštine Bačka Palanka sprovela je postupak javnog nadmetanja za nepokretnosti koje čine kompleks „Merkur“.


U nadmetanju su učestvovale dve firme: Lužanka doo iz Bačke Palanke i Woby house iz Novog Sada. Kako niko iz firme Woby house nije bio prisutan na otvaranju ponuda, smatra se da su odustali od kupovine. Lužanka je prihvatila početnu cenu od 1.249.200,00 EUR.

Firma Lužanka doo iz Bačke Palanke osnovana je 14.12.2023. godine, a njen zakonski zastupnik je Juraj Mázor, državljanin Slovačke. Vlasnik Lužanke je slovačka firma PALANKA.s.r.o. sa sedištem u Bratislavi.

Na kompleksu „Merkur“ planirana je izgradnja raznovrsnih objekata: poslovnih zgrada, zgrada za trgovinu na veliko i malo, stambenih zgrada sa tri ili više stanova sa obaveznom poslovnom namenom u prizemlju, zgrada za stanovanje zajednica sa obaveznom poslovnom namenom u prizemlju, kao i objekata javne namene i javnog interesa (kultura, obrazovanje, socijalna i zdravstvena zaštita), uključujući hotele.

Prisutni građani i zainteresovani kupci imali su priliku da uživo prate postupak javnog nadmetanja. Pogledajte naš video prilog koji prenosi atmosferu i ključne trenutke ovog događaja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.