Marko Đurić – nova zvezda interneta

0
392

Direktor kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ovog jutra uopšte nije lenčario – probudio se ranom zorom kako bi gostovao u Jutarnjem programu RTS-a, a to gostovanje je svega nekoliko sati nakon emitovanja već postalo legendarno. I to ne bez razloga.

Đurić, koji se često hvali kako voli da trči i učestvuje na maratonima, nije propustio priliku da jutros pokaže kako se po snegu najbolje trči. Posebno pred kamerama. Posebno kad sve vreme stojite, dok vam voditeljka ne da znak da je kamera uključena i da treba da počnete da trčite, pa onda da delujete zadihano kao da ste sve vreme trčali.

Ljudi na društvenim mrežama nikako ne mogu da se dogovore šta je na ovom snimku zabavnije – da li to što se jasno vidi da je stajao sve dok ga voditeljka nije pozvala da potrči jer su u programu, ili to što direktor Kancerarije za KiM trči kao da je jutros prvi put u životu shvatio da ima noge i pokušava da nauči kako se koriste. Zapravo, snimak je toliko smešan da vam niko ne bi zamerio ako biste na prvi pogled zaključili da je RTS ugostio Mister Bina ovog jutra, a ne visokog funkcionera SNS-a i čoveka koji je šef tima za pregovore Beograda i Prištine, kao i šef pregovaračke grupe za Poglavlje 35. Samo su neki od gomile komentara i statusa koji kruže društvenim mrežama.

Izvor: Noizz.rs / BPinfo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.