Лавови поражени у ревијалној утакмицу од репрезентације Прве лиге Србије – Север

ГОСТОЛјУБИВИ ДОМАЋИНИ

Рукометаши „Лавова – БП“, прваци Прве лиге Србије – „Север“ и репрезентација северне групе Прве лиге, одиграли су ревијалну утакмицуу СХ „Тиквара“. Након боље игре у другом полувремену, победа је припала репрезентацији лиге, резултатом 37:33 (15:15) .

Пре почетка утакмице присутним гледаоцима у СХ „Тиквара“, представљене су млађе селекције „Лавова – БП“, које су током протекле сезоне оствариле запажене резултате. Публици у спортској хали представљени су пионири рођени 2003. године и касније, који су освојили титулу вицепрвака Војводине, као и титулу вицешампиона Србије. Поред њих, предестављени су и млађи пионири који су освојили треће место у Суперлиги Војводине и пето место на државном првенству. Осим ове две селекције, гледаоци у спортској хали „Тиквара“, могли су да упознају и кадетску екипу „Лавова – БП“, која се иако најмлађа у својој узрасној категорији изборила за пласман у Суперлигу Војводине, где је заузела седмо место.

Такође пре почетка ревијалне утакмице, обављена је промоција најубојитијег стрелца и најкориснијег играча Прве лиге Србије „Север“ у прогтеклој сезони. Члан екипе „Сивац 69.“, Марко Чабаи, понео је обе ове титуле, а пехар за најкориснијег играча и најубојитијег стрелца уручио му је Александар Медурић, директор Прве лиге Србије „Север.Церемонијални део окончан је доделом пехара екипи „Лавова – БП“ за освојено прво место у протеклом првенству, као и доделом медаља члановима ове екипе. Пехар је у име победничке екипе први у своје руке узео Милан Окука, капитен „Лавова – БП“. Медаље играчима „Лавова – БП“, су уручили Владимир Кнежић, председник такмичарске комисије Рукометног савеза Војводине и Драган Суџум, некадашњи играч и тренер „Лавова – БП“.

Утакмица између „Лавова – БП“ и репрезентације лиге, имала је два различита полувремена. У првом „Лавови – БП“ су имали сталну резултатску предност коју су репрезентативци на крају првог поолувремена успели да анулирају, па су играчи отишли на одмор при резултату 15:15. У другом полувремену репрезентативци лиге су били бољи, па су на крају тријумфовали резултатом 37:33.

Вреди на крају истаћи, да су за успех „Лавова – БП“ и пласман у Супер „Б“ лигу, поред играча заслужни и њихови тренери Слободан Пермосер, Перо Шешум, Здравко Перлета, Радован Карановић и Слободан Синадиновић.

„Лавови – БП“ су против репрезентације лиге игрфали у саставу: Медић 1, Окука 2, Мракић 2, Станојев 1, Урошев 2, Чупковић 4, Ћировић, Ђукић, Радовић 5, Продановић 6, Дутина, Пуђа 3, Јовић 1, Вучковић 2, Миљковић 3, Косјер 1.

Пише: Миле Ђ.Кременовић

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БПинфо.рс