ЛАУРЕАТИ ОКТОБАРСКЕ НАГРАДЕ ЗА 2018. ГОДИНУ

На 26. седници Скупштине општине, одборници су разматрали и доносили Решења и Одлуке по 18 тачака дневног реда. На јучерашњој Седници, донета је и Одлука о додели Октобарске награде Општине Бачка Паланка за 2018. годину.

Председник Скупштине општине, Мита Лачански, образложио је да се награда у виду плакете додељује ПУ „Младост“ Бачка Паланка за постигнуте резултате на пољу педагошког рада. Награде у виду златне значке додељују се: Браниславу Шоботу из Бачке Паланке за постигнуте резултате на пољу хуманитарног рада, Драгутину Карлу Костелцу из Бачке Паланка за постигнуте резултате у области спорта и Ненаду Живкову из Бачке Паланке за постигнуте резултате у области културне делатности.

Одборници Скупштине општине на Седници су такође донели Решење о именовању новог директора Народне библиотеке „Вељко Петровић“ Бачка Паланка, затим Закључак о утврђивању Предлога министру пољопривреде, шумарства и водопривреде за именовање председника и заменика председника и чланова Комисије за вођење поступка и доношења решења по захтеву за враћање земљишта, а у усвојено је и Решење о образовању Одбора за спровођење Одлуке о подизању споменика Краљу Петру И Карађорђевићу у Бачкој Паланци.

Одборници Скупштине општине Бачка Паланка већином гласова усвојили су и остале тачке дневног реда.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Аутор: БПинфо.рс