Кошаркаши Херцеговца бољи у дербију од Старе Пазове (ВИДЕО)

ГАЈДОБРА: У суботу (17.10.) Спортски центар у Гајдобри био је поприште кошаркашког дербија 3. кола Прве српске лиге (север) између домаћег Херцеговца и Кошаркашког клуба Стара Пазова.

У једној чврстој и борбеној утакмици обе екипе су показали зашто су претеденти на највиши пласман и улазак у виши ранг такмичења.

Утакмицу су обележила два различита полувремена. У првом полувремену распуцане екипе на обе стране, а колико ове сезоне може екипа Херцеговца показао је НБА учинак од чак 63 поена уна полувремену. Друго полувреме донело је веома чврсте одбране на обе стране. Гости су се трудили да стигну резултат али Херцеговац је знао да одговори и у одбрани и у нападу. На крају је коначан резултат био 92:86 за Херцеговац.

Остаје жал што је ова сјајна кошаркашка представа играна без присуства гледаоца.

На овој утакмици су за Херцеговац дебитовали појачања, познати баскеташи 3 на 3, Стефан Стојачић, један од главних играча Лимана, и тандем из Уба, Страхиња Стојачић и Марко Бранковић.

Након комплетираног 3. кола Херцеговац има 100% учинак и налази се на првом месту табеле Прве српске лиге (север). Изабраници тренера Кисића следећу утакмицу играју у суботу (24.10.) у Инђији против екипе Железничара која је уз две победе и једним поразом трећепласирана екипа првенства.