Koliko se kupuje polovna roba i šta da uradite sa svojom polovnom odećom? (VIDEO)

BAČKA PALANKA: Kupovina u “second hand” radnjama odavno nije tabu. To potvrđuje i sve veći broj radnji koje se otvaraju po gradovima i koje imaju veliki izbor odeće različitih cena.


Epidemiološka situacija koja je na snazi punih godinu dana, oslabila je privredu, pa samim tim i kupovnu moć građana. Prodavnice polovne robe dobile su na popularnosti. “Tanak” novčanik ipak prisiljava na ovakvu kupovinu s obzirom na to da se u ovim prodavnicama roba može pronaći po znatno nižim cenama.

Izbor je zaista veliki i ponekad se pronalazi i brendirana roba u odličnom stanju. Obišli smo tri prodavnice polovne robe u Bačkoj Palanci i saznali smo da se najviše uvozi roba iz Nemačke, Belgije, Holandije, Češke i Slovačke. Svi su nam rekli da se pad kupovne moći oseti i kod njih.

Ukoliko imate polovnu odeću koju više ne želite da nosite, retke su vam opcije da na njoj možete da zaradite. Neke prodavnice će čak i otkupiti polovnu robu od građana, ali kako kažu prodavačice, to izbegavaju da rade. Najbolja odluka je da odeću koju ne trebate više,  odnesete u prostorije Crvenog krsta ili da pomognete neku mnogočlanu porodicu slabog imovnog stanja.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.