Кесић о дербију и осталим актуелностима. Субота од 21х ВИДЕО

Главна тема протекле недеље био је дерби вечитих ривала, Црвене звезде и Партизана. А у новој епизоди емисије „24 минута са Зораном Кесићем“ и ми се бавимо актуелним питањем: Да ли је лопта прешла линију? Видећете уме ли опозиција да намести кревет, али и како је Додик постао дрво. Откривамо зашто дипломате из Приштине седе на хоклицама и зашто се један обдарени црнац нашао на српској политичкој сцени.

Овонедељни аналитичар је Душан Теодоровић, а специјални музички гост је репер Бвана из лагуне.

Популарна емисија наставила је да се емитује 22. септембра после летње паузе, па у суботу 29. септембра од 21 час погледајте другу епизоду нове сезоне.

Ауторски тим ове забавне емисије потрудиће се да гледаоцима подари пуно смеха, шале и ведрине. У духовитом коментарисању актуелних друштвено-политичких догађаја учествоваће и гости емисије – еминентни домаћи новинари, писци, уметници, аналитичари и један поп.

Милиони гледалаца широм Србије, региона и Норвешке биће у прилици да, први пут у новијој историји, потпуно бесплатно погледају 145. епизоду наше емисије.

За разлику од неких других емисија у којима никада нема ништа смешно, у новој сезони наше емисије сигурно ће се наћи и нека епизода у којој ће нешто бити смешно. Што је за 100 посто више смешног у односу на емисије у којима нема ништа смешно.

У нашем велелепном, реновираном студију, по коме су некада шетали пацови, наркомани и змије, већ је постављена и новогодишња расвета. Јелка ће бити монтирана нешто касније, средином октобра. Обезбедили смо нови контигент од 20.000 шоља. Реално, не треба нам толико, али сама бројка моћно изгледа, па рекосмо себи „што да не“.

Како добре ствари не треба мењати, Зоран Кесић каже да у новој сезони неће бити новитета:

„Избегавамо да у емисију уносимо било какве новитете. Наша публика је врло осетљива и навикла је на препознатљиви, јединствени и увек исти укус, мирис и боју наше емисије. Покушали смо једном да направимо епизоду са укусом естраде, није ваљало. На саму идеју епизоде са укусом ријалитија, наша публика добија нагон за повраћањем. Или оно кад смо у емисију довели оба брата Трифуновића. Катастрофа! Дакле, нема промена у „24 минута“. Све по старом, бар док не дођу нови. Е онда ћемо по новима.”

Уколико сте пропустили претходну епизоду, можете је погледати ОВДЕ.

Извор: Б92 / Фото:Промо