Još šest seoskih kuća za mlade bračne parove u bačkopalanačkoj opštini (VIDEO)

0
364

BAČKA PALANKA: U četvrtak (02.09.) opštinu Bačka Palanka posetio je ministar za brigu o selu, Milan Krkobabić, sa saradnicima.


Prijem je održan u svečanoj sali Skupštine opštine, a delegaciju su dočekali predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Bačka Palanka, Branislavom Šušnicom.

Do sada su dve porodice sa teritorije bačkopalanačke opštine dobile bespovratna sredstva za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, pa je delegacija nakon prijema, otišla u obilazak domaćinstava.

Porodica Grujić iz Bačke Palanke, kupila je kuću u Novoj Gajdobri, a porodica Popov iz u Paragama. To su prve dve porodice koje su uz bespovratna sredstva Ministarstva rešila stambeno pitanje u opštini Bačka Palanka. Za sada, za opštinu Bačka Palanka predviđeno je još novih 6 seoskih kuća koje će finansirati ministarstvo.

Iz bačkopalanačke opštine vlada jako veliko interesovanje za program dodele bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, a do sada je predato preko 50 prijava, a konkurs je otvoren do 1.11.2021. godine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.