ЈЕЗИВ СНИМАК ИЗ БАЧКЕ ПАЛАНКЕ! Дете брутално злоставља мачку, родитељи снимају и смеју се! Јадној животињи ПОЛОМЉЕНА КИЧМА!?

На Инстаграм страници „Фондација Покрет Левијатан“ појавио се још један шокантан снимак малтретирања животиња.

Да ствар буде још страшнија овог пута је у питању мало дете које мучи несрећну животињу док одрасли кроз смех све снимају мобилним телефоном.

Наиме, на снимку се види дете које седи на трави и држи мачку, дави је, баца на земљу, гуши и чупа. Да несрећа буде већа, све то су снимали људи који су кроз смех пропратили цели догађај.

Како наводе чланови Левијатана, ово злостављање догодило се у месту код Бачке Паланке.

Ипак, јасно је да родитељи не маре претерано за понашање свог детета. На снимку се у једном тренутку види женска особа, која руком показује на мачку, док се неко у позадини смеје.

Пратиоци „Левијатана“ најоштрије су осудили овај чин, не дете, већ родитеље који су ово мучење дозволили. Чак наводе да је несрећној мачки пукла кичма и да је убрзо преминула.

Виеw тхис пост он Инстаграм

!!!WАРНИНГ ДИСТУРБИНГ ВИДЕО!!! ДЕЛИТЕ ШТО ВИШЕ. Објављено за јавност на фб профилу Данијел Јеца Димовиц. Не вредјајте дете ОВО ЈЕ КРИВИЦА РОДИТЕЉА 101%. Тон обавезан. Поносни родитељи и породицо, Ваш “мали арамбаш” ће се једног дана исто тако са вама играти и морамо признати да се тим моментима унапред редујемо ! Ваш Левијатан. #левијатан #покретлевијатан

А пост схаред бy Фондација Покрет Левијатан (@левијатанудрузење) он

– Не можемо са сигурношћу да потврдимо шта се догодило са мачком. Према нашим информацијама све ово су снимали родитељи, а у понедељак ћемо поднети и пријаву – рекли су из „Левијатана“.

Ово су неки од коментара на снимак који је згрозио Србију:

„Страшно! Не разумем ово никако! Не разумем који родитељ ово може гледати и допустати! Није ни чудо што има све више и више монструма кад их монструми одгајају! Ово дете је мало, али је свеједно превише грубо и да се са играчком тако понаша!“

„Увек све иде од родитеља!!! Од малих ногу се учи однос према људима и животињама!!! Не мора да их воли, али мора да их поштује као свако живо биће!“

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Извор: Курир.рс / Фото: Принтсцреен