Хороскоп: Ко ће бити највећа фаца овог лета

Лето нам спрема посебна изненађења. Погледајте неке кратке цртице дешавања која вас очекују и која ће обележити ваш знак. Коме се смеши срећа, а ко ће бити моћан?

Најмоћнији знак

Можда ће вас ово изненадити, али најмоћнији знак овог лета биће Рибе. Пред овим романтичним и нежним бићима наћи ће се бројни изазови и препреке које ће Рибе спремно дочекати, јер су астролошке прилике такве да Рибе веома лако из свега тога могу добро профитирати.

Најзаводљивији знак

Овнови можда нису увек најслађи, али зато имају енергије за извоз, што им даје неодољив шарм.

У овој сезони им неће понестајати удварача и обожавалаца.

Најповерљивији знак

Девицама ће нарочити бити лако да се брину о другима. Показиваће завидан ниво саосећања, емпатије и посвећености, што ће њихове најближе нарочито радовати.

Најлукавији знак

Нема сумње, то ће бити Шкорпија. Ако Шкорпија негде погреши ни за живу главу то неће признати, а неће ни морати, све док носи круну најлукавијег знака.

Најслађи знак

Звучи сасвим необично, али Стрелац има моћ да постане мистер/мис слаткоће. И те како ће бити свестан своје лепоте и стила, па ће га одликовати и доза нарцисоидности.

Најсрећнији знак

Близанце ће срећа пратити у стопу. Биће пуни оптимизма, а томе ће помагати и повољне прилике. Често ће се налазити на правом месту у право време, тако да ће из сваке прилике успети нешто да ућаре.

Извор: Б92 / Фотографија: илустрација/пиxабаy.цом