Херцеговци утишали Србобран! У недељу нови изазов у Гајдобри!

У 3. колу треће рукометне лиге „Запад“ екипа РК „Херцеговац“ из Гајдобре је као гост савладала одличну екипу РК „Србобран“ резултатом 31-26 и тренутни је лидер на табели са три победе из исто толико одиграних утакмица.

Тај здрав дух у екипи и невероватна борбеност рукометаша Херцеговца ношена френетичним навијањем својих присталица давала је тон одличној игри и на крају вредној победи Херцеговца у Србобрану против домаће екипе Србобрана која је један од кандидата за улазак у виши ранг.

Да се рукомет у Гајдобри полако враћа на „старе“ стазе успеха показује и чињеница да све више деце из ОШ „Алекса Шантић“ у Гајдобри показује интересовање за играње рукомета и број нових чланова у РК „Херцеговац“ је из дана у дан све већи и већи.

Прва екипа РК „Херцеговац“ наредног викенда у Спортком центру „Гајдобра“ игра утакмицу 4. кола Треће Рукометне Лиге „Запад“ а противник је екипа Хајдука из Чуруга.

Овај сусрет на програму је у Недељу 21. октобра са почетком у 18 х.

Из РК „Херцеговац“ позивају своје верне навијаче, али и све остале заљубљенике у рукометну игру да дођу у недељу у 18 х у СЦ „Гајдобра“ на заједничко дружење у настојању да се оствари још један тријуф и настави низ одличних резултата.

НЕДЕЉА 21. ОКТОБАР у 18 х

СЦ „ГАЈДОБРА“

РК „ХЕРЦЕГОВАЦ“ – РК „ХАЈДУК“ (Чуруг)

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/бацкапаланкаинфо

Аутор: БПинфо.рс / Фото: РСВ