Где у Бачкој Паланци да опремите своје дете за школу?

Ближи се први септембар и почетак школске године а то за многе родитеље представља веома велики издатак. БАП ВЕСТИ су за вас истраживале где се у Бачкој Паланци може купити школски прибор по повољним ценама, као и где је повољна гардероба за младје и старије школарце, како би помогли родитељима да оду на право место у предшколским припремама.

Посетили смо две локације у Бачкој Паланци,
књижару Еуро оффице схоп и продавницу Зага БП

Књижара Еуро оффице схоп се налази преко пута Средње техничке школе „9.мај“ и нуде велики избор школског прибора за школарце. Код њих се може наћи велики избор, књижара продаје уџбенике за основну школу и већ сада можете поручити уџбенике за следећу школску годину. Уколико купите уџбенике у књижари Еуро оффице схоп, остварујете попуст од 10% на комплетни асортиман.

Контакт: 
Адреса: Трг Братства и јединства 28, Бачка Паланка
Телефони: 021 6040777.  021 6040778

Инстаграм: еурооффицесхоп_бп


ЗАГА БП је за већину грађана стара проверена продавница, која се већ неко време налази на новој адреси, у Улици Југословенске армије 76.Сем понуде на коју сте навикли, Зага БП нуди комлетну опрема и одећу за бебе, играчаке за све узрасте – од беби играчака, друштвених, креативних игара, пузли, бицикала, трицикала, базена, трамполине и дворишних кућица.

Ове године право су место где можете опремити дете за вртић, предшколско и школу.

У понуди имају и гардеробу и веш за узраст од 0-16 одабраних домаћих произвођача. Лепа, квалитетна, а старим муштеријама позната и као мирисна гардероба у којој деца уживају! За полазак у школу нудиме комплетан школски прибор Мапед, Стадлер, Гиотто, Милан, Уни и осталих произвођача, Таргет ранчеве, перонице и свеске.

Контакт: 
Адреса: Југославенске армије 76, Бачка Паланка
Телефони: 0646490020, 021 750771