Фудбалери ОФК Бачке, почели припреме за првенство у Првој лиги Србије

Foto: BPinfo.rs

Под руководством Триве Илића, шефа стручног штаба, фудбалери Бачке, почели су јуче припреме за нову сезону. Након испадања из Суперлиге, Бачкопаланачани ће се у наступајућем првенству такмичити у Првој лиги Србије.

Првој прозивци присуствовала су тридесетдва фудбалера, међу којима су била три кадета и осам омладинаца. Играчки кадар је значајно промењен у однсоу на протеклу сезону, као и стручни штаб. Илићу ће у раду са првом екипом помагати, Слободан Бачић, Мирослав Данилов и Стево Кнежевић. Бачић и Данилов су двојица нових тренера у стручном штабу.

На првом скупу, играче је први поздравио Срђан Илибашић, директор ОФК Бачке.

-У паузи између две такмичарске сезоне, покушавамо да створимо селекцију, која ће се изборити за повратак Бачке у Суперлигу. Све осим овог резултата, за нас би био неуспех. Свесни смо да то неће бити лако, али имамо пуно поверење у стручни штаб и играче који ће убеђен сам дати све од себе да поново будемо у Суперлиги.. Планирамо да доведемо још бва – три фудбалера, а првој екипи прикључили смо неколико омладинаца и кадета – истако је на првој прозивци, Срђан Илибашић.

О припремама и раду током њих, фудбалерима је говорио Триво Илић, шеф стручног штаба бачкопаланачког прволигаша.

-Предстоји нам велики и мукотрпан рад. У првом периоду припрема радићемо три пута дневно. Обавићемо о тестове издржљивости, како би се уверили у тренутне могућности играча, који конкуришу за састав прве екипе. Клуб има своја правила понашања, која се морају поштовати. Неспортски живот неће бити толерисан, а сви који се огреше о клупску дисциплину, биће санкционисани. Дисциплина и посвећеноист раду и обавезама, морају бити присутни како на тренинзима, тако и на утакмицама. Део припрема обавићемо на Тари. Желим свим играчима срећан и успешн рад и да током њега, али и у првенству буду здрави – напоменуо је Триво Илић, шеф стручног штаба Бачке.