Fudbaleri OFK Bačke, počeli pripreme za prvenstvo u Prvoj ligi Srbije

0
317

Pod rukovodstvom Trive Ilića, šefa stručnog štaba, fudbaleri Bačke, počeli su juče pripreme za novu sezonu. Nakon ispadanja iz Superlige, Bačkopalanačani će se u nastupajućem prvenstvu takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

Prvoj prozivci prisustvovala su tridesetdva fudbalera, među kojima su bila tri kadeta i osam omladinaca. Igrački kadar je značajno promenjen u odnsou na proteklu sezonu, kao i stručni štab. Iliću će u radu sa prvom ekipom pomagati, Slobodan Bačić, Miroslav Danilov i Stevo Knežević. Bačić i Danilov su dvojica novih trenera u stručnom štabu.

Na prvom skupu, igrače je prvi pozdravio Srđan Ilibašić, direktor OFK Bačke.

-U pauzi između dve takmičarske sezone, pokušavamo da stvorimo selekciju, koja će se izboriti za povratak Bačke u Superligu. Sve osim ovog rezultata, za nas bi bio neuspeh. Svesni smo da to neće biti lako, ali imamo puno poverenje u stručni štab i igrače koji će ubeđen sam dati sve od sebe da ponovo budemo u Superligi.. Planiramo da dovedemo još bva – tri fudbalera, a prvoj ekipi priključili smo nekoliko omladinaca i kadeta – istako je na prvoj prozivci, Srđan Ilibašić.

O pripremama i radu tokom njih, fudbalerima je govorio Trivo Ilić, šef stručnog štaba bačkopalanačkog prvoligaša.

-Predstoji nam veliki i mukotrpan rad. U prvom periodu priprema radićemo tri puta dnevno. Obavićemo o testove izdržljivosti, kako bi se uverili u trenutne mogućnosti igrača, koji konkurišu za sastav prve ekipe. Klub ima svoja pravila ponašanja, koja se moraju poštovati. Nesportski život neće biti tolerisan, a svi koji se ogreše o klupsku disciplinu, biće sankcionisani. Disciplina i posvećenoist radu i obavezama, moraju biti prisutni kako na treninzima, tako i na utakmicama. Deo priprema obavićemo na Tari. Želim svim igračima srećan i uspešn rad i da tokom njega, ali i u prvenstvu budu zdravi – napomenuo je Trivo Ilić, šef stručnog štaba Bačke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.