Fudbaleri OFK Bačke, počeli pripreme za prvenstvo u Prvoj ligi Srbije

Foto: BPinfo.rs

Pod rukovodstvom Trive Ilića, šefa stručnog štaba, fudbaleri Bačke, počeli su juče pripreme za novu sezonu. Nakon ispadanja iz Superlige, Bačkopalanačani će se u nastupajućem prvenstvu takmičiti u Prvoj ligi Srbije.

Prvoj prozivci prisustvovala su tridesetdva fudbalera, među kojima su bila tri kadeta i osam omladinaca. Igrački kadar je značajno promenjen u odnsou na proteklu sezonu, kao i stručni štab. Iliću će u radu sa prvom ekipom pomagati, Slobodan Bačić, Miroslav Danilov i Stevo Knežević. Bačić i Danilov su dvojica novih trenera u stručnom štabu.

Na prvom skupu, igrače je prvi pozdravio Srđan Ilibašić, direktor OFK Bačke.

-U pauzi između dve takmičarske sezone, pokušavamo da stvorimo selekciju, koja će se izboriti za povratak Bačke u Superligu. Sve osim ovog rezultata, za nas bi bio neuspeh. Svesni smo da to neće biti lako, ali imamo puno poverenje u stručni štab i igrače koji će ubeđen sam dati sve od sebe da ponovo budemo u Superligi.. Planiramo da dovedemo još bva – tri fudbalera, a prvoj ekipi priključili smo nekoliko omladinaca i kadeta – istako je na prvoj prozivci, Srđan Ilibašić.

O pripremama i radu tokom njih, fudbalerima je govorio Trivo Ilić, šef stručnog štaba bačkopalanačkog prvoligaša.

-Predstoji nam veliki i mukotrpan rad. U prvom periodu priprema radićemo tri puta dnevno. Obavićemo o testove izdržljivosti, kako bi se uverili u trenutne mogućnosti igrača, koji konkurišu za sastav prve ekipe. Klub ima svoja pravila ponašanja, koja se moraju poštovati. Nesportski život neće biti tolerisan, a svi koji se ogreše o klupsku disciplinu, biće sankcionisani. Disciplina i posvećenoist radu i obavezama, moraju biti prisutni kako na treninzima, tako i na utakmicama. Deo priprema obavićemo na Tari. Želim svim igračima srećan i uspešn rad i da tokom njega, ali i u prvenstvu budu zdravi – napomenuo je Trivo Ilić, šef stručnog štaba Bačke.

POSTAVI ODGOVOR

Ostavite Vaš komentar
Unesite Vaše ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.