Форма Идеале отварила салон у Бачкој Паланци

БАЧКА ПАЛАНКА: У четвртак, 04. марта Форма Идеале отворила је врата за све посетиоце на својој новој локацији у Бачкој Паланци, на адреси Новосадски пут 7а, код Универеxпорта. Радно време салона ће бити, од понедељка до петка, од 08.00 до 21.00 сати и суботом од 08.00 до 17.00 сати. Недеља је нерадан дан, али ће ове недеље, 7. марта, салон радити од 9 до 17 сати.

У салону који се простире на више од 700 квадрата, изложен је плочасти и тапацирани намештај, као и допунски програм, а прве купце поводом отварања очекују поклон добродошлице и картица лојалности.

Форма Идеале д.о.о. бави се производњом и дистрибуцијом плочастог и тапацираног намештаја, кроз малопродајну и велепродајну мрежу. У њиховој понуди можете пронаћи комплетан намештај за опремање дневне собе, спаваће собе, кухиње, трпезарије, радне собе, дечије собе, предсобља и велики избор декоративних елемената за ваш дом.

ФОРМА ИДЕАЛЕ – НАМЕСТИ СВОЈ ЖИВОТ

У њиховој понуди вас очекују феноменални попусти, а актуелни каталог са понудом погледајте ОВДЕ.

Форма Идеале је лидер у производњи намештаја у југоисточној Европи. За реноме компаније Форма Идеале се везује висок ниво организације, јасна визија и одлучно лидерство.

Производња Форма Идеале се реализује у два производна погона, у Крагујевцу и Мајданпеку, уз примену најсавременијих технолошких процеса. Производно-складишни простор се простире на приближно 70.000 м2, а пословање се реализује уз подршку готово 1.700 запослених.

Успешна тржишна оријентација и добра комерцијална политика, омогућиле су нам да остваримо лидерску позицију у Србији коју чине салони у преко 30 градова Србије.
Наша разграната извозна мрежа се реализује у преко 50 земаља Европе, Азије, Африке и Латинске Америке.

Компанија Форма Идеале је у прошлој години, у којој је обележила четврт века постојања, остварила рекордне пословне резултате, а популарни намештај пласиран је у преко 50 држава, на чак четири континента.

– Узимајући у обзир чињеницу да смо већ две и по деценије оријентисани на модеран дизајн и функционалност производа, на најбољи однос цене и квалитета, оправдано смо заузели место производног и тржишног гиганта у производњи намештаја, као брзорастућој грани индустрије.

Форма Идеале није само компанија која се бави производњом и продајом, већ је и једна од водећих друштвено одговорних компанија у Србији. Узимајући у обзир разноврсност друштвено одговорних активности у којима је узима учешће, Форма Идеале се сматра одговорним чланом заједнице који сваке године проценат профита опредељује за ту намену и кроз развијену еколошку свест штити своје окружење за добробит свих нових генерација.