Family Medica – За здравље ваше породице (ВИДЕО)

У Family Medica ординацијама можете добити услуге лекара консултаната разних специјалности попут опште медицине, гинекологије, урологије, дерматологије, радиологије, ортопедије и још много других

0
407

БАЧКА ПАЛАНКА: Family Medica је мрежа приватних породичних ординација и поликлиника за лечење, дијагностику и превенцију свих врста болести у сарадњи са највећим српским ланцем лабораторија Aqualab системом.


Family Medica већ годину дана ради успешно на адреси Краља Петра Првог 28 у Бачкој Паланци.

У Family Medica ординацијама широм Србије пружају услуге лекара консултаната разних специјалности попут опште медицине, гинекологије, урологије, дерматологије, радиологије, ортопедије и још много других. Све се то дешава у веома пријатном амбијенту у високо опремљеним просторима, са најновијом технологијом медицинских тако и осталих апарата.Све посетиоце дочекаће пријатно и  професионално особље.

Идеја ординација Family Medica је да људима врате осећај породичних вредности. Ова породична компанија се води вредним радом и стручношћу, надајући се да ће подићи ниво пружања здравствених услуга што већем броју грађана.

Family Medica стручни тим у ординацијама састављен је од специјалиста и континуирано се усавршава кроз програме медицинске едукације и праћења најновије стручне литературе. Одласком у Family Medica ординације бригу о Вашем здрављу препуштате некоме од специјалиста дугогодишњег искуства и значајним именима за здравство Републике Србије које можете погледати на нашој страници  Family Medica Team.

Ординација опште медицине Family Medica у Бачкој паланци пружа комплетну медицинску услугу из области опште медицине, као и кућне посете лекара и индивидуализован програм лечења. Ординација поседује високоспецифичну медицинско-лабораторијску опрему и стручан кадар са вишегодишњим искуством у медицинској пракси.

Услуге које ординација нуди су специјалистички прегледи, ултразвук, ЕКГ, Холтер, инфузије, ињекције и ПРЕКО 4.000 ЛАБОРАТОРИЈСКИХ анализа у сарадњи са Aqualab лабараторијима.

Стручност, посвећеност сваком пацијенту и висок квалитет услуге су свакако један од разлога да изаберете ову ординацију.


Ланац ординација Family Medica и поликлиника се тренутно налази налази на више од 25 локација – преко 10 локација само у Београду, затим у Новом Саду, Нишу, Кули, Бабушници, Зрењанину, Опову, Врању, Бујановцу, Шапцу, Богатићу, Александровцу, Лозници, Бачкој Паланци, Коцељевој…

Ваша Family Medica ординација за здравље ваше породице.

Радно време ординације је од понедељка до петка:
07:00 до 14:00 часова
Суботом:

07:00 до 14:00 часова

Контакт информације за ординацију су:

  Адреса: Краља Петра Првог 28, Бачка Паланка

  Телефон: 0606814380

Имејл : office@familymedica.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.