Dunav čarda – Riblji specijaliteti i nezaboravne proslave

0
391

Na mestu gde je skela spajala Bačku Palanku i Ilok duže od dva veka, još u XVIII veku, izgrađena je Dunav čarda, jedna od najčuvenijih svratišta na srednjem toku Dunava. Poznati stvaralac i pevač starogradskih pesama Zvonko Bogdan upleo je u pesmu čuvenu bandu čika Miše iz ove čarde.


Dunav čarda se nalazi na najlepšoj lokaciji – Na Tikvari, a tik uz plavi lepi Dunav. Pogled na ovu široku reku će Vas umiriti, opustiti i razgaliti, a specijaliteti od sveže rečne ribe i savršena riblja čorba su takvi da im ni najzahtevniji gurman neće naći manu.

Dunav čarda – restoran koji istinski čuva tajne

Stari platani koji rastu tik uz čardu, a koji stoje tu od 1911 godine i pričaju beskrajne priče iz prošlosti, mogu biti deo vaše priče. Autentični ambijent i iskusno i ljubazno osoblje, svaku Vašu proslavu učiniće jedinstvenom i nezaboravnom.

Dunav Čarda raspolaže sa dve zatvorene sale u kojima prima svoje goste, a napolju možete uživati u dve bašte na otvorenom – Bašta na Tikvari i bašta u  kojoj gosti uživaju u pogledu na Dunav.

Vrhunski pripremljena riba, roštilj, posebna jela od mesa, atraktivne obrok salate, bogati doručak. Mnogo, kvalitetne hrane se priprema svakog dana za goste koji su već navikli na kvalitet hrane iz njihove kuhinje. Ljubav prema Dunavu, kvalitetnom obroku i pravom prijateljstvu čine ovu čardu posebnim mestom, idealnim za beg od gradske gužve i uobičajenih dnevnih tema.

Proslave na Dunav čardi

Svečana bela sala se nalazi u objektu i prima do 120 osoba. Idealna je za Vaše proslave, kao i za poslovne i porodične ručkove.

Staklena bašta se takođe nalazi u okviru objekta, ali je deo ograđen staklom kako bi posetioci mogli da uživaju u zalascima sunca i prelepom pogledu na našu Tikvaru. Staklena bašta prima oko 80 osoba i takođe je idealna za manje proslave.

Idila leti, idila zimi. Drugačije je nemoguće jer su specijaliteti koji izlaze iz kuhinje Dunav čarde nezaboravni. Dve otvorene terase u koje su zaljubljeni svi posetioci su atraktivne, zato što će sva vaša čula da uživaju. Miris šume, šum talaza, zbukovi čamaca i ptica su nešto što se ne može opisati rečima.

Terasa na Tikvari

Otvorena terasa sa pogledom na Dunav je kapaciteta za 100 osoba, dok otvorena terasa na Tikvari prima 80 osoba.

Neprikosnovena priča se odvija u ambijentu punom pozitivne energije i odličnog izgleda.

Radno vreme Dunav čarde:

Od 09:00 do 00:000 i vikendom do 01:00

Kontakt telefon: 

Informacije: 021 6044 577

Zakazivanje proslava: 063 8363223

Adresa: 

Šetalište Milana Janića 6, 21400 Bačka Palanka

Pogledaj na MAPI kako do Dunav čarde


Fejzbuk: dunavcardabp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.