Додељена признања за хумана дела – „Наше комшије великог срца“ (ВИДЕО)

БАЧКА ПАЛАНКА: Церемонија свечане доделе признања хуманим грађанима који су били део пројекта „Наше комшије великог srcа“, у реализацији портала БАП ВЕСТИ, одржана је у среду 27. октобра у Градском биоскопу у Бачкој Паланци.


Пројекат је подржан од стране Америчке агенције за међународни развој и Коалиције за доброчинство на чијем је челу Фондација Ана и Владе Дивац.

У предходном периоду снимили смо и емитовали шест емисија у серијалу „Наше комшије великог srcа“. На основу ваших предлога изабрали смо појединце и организације које су чинили хумана дела.

Овогодишњи добитници признања за најхуманија дела су Илија Јовкић, Ирена Пилиповић, Славица Јованов, Радојка Михајлов, Кајак-кану клуб „Таркетт“ са пријатељима и компанија „Реал Книттинг“.

Погледајте и зашто

Редакција БАП ВЕСТИ акцију „Наше комшије великог srcа“ реализовала је у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давање који реализује Коалиција за доброчинство коју предводи Фондација Ана и Владе Дивац уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД). Коалицију за доброчинство додатно чине Траг фондација, Цаталyст Балканс, СМАРТ колектив, Српски филантропски форум, Форум за одговорно пословање и Привредна комора Србије.

У изазовним временима каква су данас, треба запамтити речи Гандија да „човек постаје великан сходно степену на којем ради за добробит других људи“. Бити део оваквог пројекта за нас је била част јер смо на овај начин промовисали хуманост, племенитост и доброту наших драгих суграђана.