ЂОРЂЕВИЋ: Чека нас још једна у низу интересантних и тешких утакмица

Foto: fkbacka.com

У просторијама клуба данас је одржана конференција за новинаре поводом утакмице 18. кола Суперлиге Србије у којој Бачка дочекује екипу Крушевачког Напретка.

Пред „седму силу“ изашао је шеф стручног штаба Бачке Ђорђевић Драган који је изнео своја очекивања пред сутрашњу утакмицу.
– Сутра нас очекује још једна у низу интересантна и тешка утакмица коју ћемо покушати да добијемо. Још боли пораз против Спартака где је било неких киксева те смо ову недељу искористили да затегнемо играчки кадар и комплетну свлачионицу.

– Имамо одређених кадровских проблема пред сутрашњу утакмицу. Чекамо великог противника, одличну екипу која у последња четири сусрета има све победе. Напредак је клуб који је велики и који је у старој Југославији играо Европу. Екипу води Милорад Косановић којег сви познајемо, одличан и искусан тренер те сви знамо како он ради и какве резултате има. Надам се и верујем у свој тим и борићемо се за боје клуба, а морам и то да кажем да има још доста да се игра, те очекујем да почевши од капитена и осталих играча да изађемо орни, спремни и кадри како ову тако и сваку наредну утакмицу да освојимо толико бодова да будемо отприлике на средини табеле.

У наставку погледајте комплетну изјаву шефа стручног штаба Ђорђевић Драгана пред сутрашњи меч са екипом Напретка.