DiL-Ju – Pripremite vaš automobil za zimu brzo i povoljno (VIDEO)

Бригу о вашем четвороточкашу препустите стручном и љубазном DiL-Ju тиму. ПОГЛЕДАЈТЕ ПРИЛОГ!

0
488

BAČKA PALANKA – Od prvog novembra, prema Zakonu o saobraćaju, vozači su obavezni da na vozilima imaju sva četiri zimska pneumatika. 


Obavezna je i druga zimska oprema pa smo tim povodom posetili prodavnicu DiL-Ju u Bačkoj Palanci. Oni imaju odličnu ponudu zimskih guma, širok spektar usluga koje nude, kao i sjajne pogodnosti za svoje kupce

Dugi niz godina DiL-Ju je mesto gde vozači mogu da kupe i zamene gume na putničkim i teretnim vozilima. DiL-Ju je zvanični prodavac Mishelin i Goodyear pneumatika, a u ponudi imaju Nexen, Continental i mnoge druge gume različitih cenovnih rangova i kvaliteta. Cenovno se trude da budu maksimalno povoljni i korektni. Plaćanje je moguće na rate uz čekove građana, a odobravaju popust za gotovinsko plaćanje.

Zamenu guma nije potrebno zakazivati unapred, posetite ih ili kontaktirajte putem telefona 021/750-263 i 021/754-714

Svi kupci premijum guma Mishelin i Goodyear u DiL-Ju prodavnici imaju obezbeđene vredne poklone proizvođača kao što su VOZZi paketi za Evropu, paketi osiguranja na putu i bonovi za gorivo…

Pored pneumatika za automobile ovde ćete pronaći i gume za motocikle, kombi vozila, teretna vozila, traktore, kombajne, i poljoprivrednu mehanizaciju.

Posebna usluga koju vrši je DiL-Ju jeste hotel za gume. Kada zamenite Vaše pneumatike, ne morate da ih nosite kući već mogu da ostanu pravilno skladištene u magacinu DiL-Ju prodavnice do sledeće zamene.

Sve na jednom mestu za vaše vozilo – možemo slobodno tako opisati prodavnicu DiL-Ju zato što ćete kod njih pronaći i veliki izbor aluminijumskih felni, originalnih auto patosnica, a možete obaviti i kompletan tehnički pregled sa registracionom nalepnicom.

Pored velikog izbora kvalitetnih guma, za hladne dane važno je da obezbedite i adekvatne akumulatore i proverite ispravnost Vašeg automobila. DiL-Ju nudi najveći izbor akumulatora sa garantnim rokovima do 40 meseci. Takođe, vrše testiranje akumulatora i testiranje elektrike vozila.

Ne zaboravite na vreme da obezbedite i zimsku kozmetiku – antifriz, lance za sneg, odleđivače kao i zimske tečnosti za brisače…

Vaš DiL-Ju

BAČKA PALANKA, Dositejeva 71

Telefoni: 021/750-263 i 021/754-714

E-mail: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.