BIO JE ZMIJARNIK A SADA MU PONOVO VRAĆAJU STARI SJAJ! Milan Antonić preuzeo odgovornost da sredi stadion u Karađorđevu!

Fudbalski teren u Karađorđevo dobija funkciju upotrebljivosti

0
437

Kada je FK „Proleter“ iz Karađorđevo ove zime istupio iz takmičenja u OFL „Bačka Palanka“ sam fudbalski stadion počeo je da propada i tako zapušten naišao je na divljaštvo lokalnih vandala koji su se svojski podrudili da izlome što se moglo polomiti poput kućica za rezervne igrače do prozora i vrata na samim svlačionicama.

Niko se u proteklih 5 meseci ni setio nije da pokosi travu na samom terenu i da spreči pojavu krtičnjaka, zmija, pacova… gde od nekada najlepšeg terena u opštini, gde su pojedini prvoligaši dolazili na pripreme poput Novosadske Vojvodine, ostao je samo korov i lom.

Da ima još onih ljudi koji su zaljubljenici u fudbal i kojima je stalo da se stadion u Karađorđevu vrati u dobro stanje je i gospodin Milan Antonić, fudbalski trener i osnivač FK „Orlovi“ iz Bačke Palanke koji je preuzeo brigu oko stadiona na sebe i potpisao ugovor o korišnjenju terena u Karađorđevu za sve mlađe selekcije FK „Orlovi“ kao i seniorske ekipe koja se od ove jeseni prijavila za takmičenje u OFL „Bačka Palanka“.

Radovi već uveliko traju, teren se dovodi u red, a čak se postavlja i sistem za navodnjavanje. Napravljene su nove kućice za rezervne igrače, te se i sam objekat gde se nalaze svlačionice uveliko sređuje.

Proleter će se takođe takmičiti u OFL „Bačka Palanka“ i igraće na svom stadionu, ali za sve oko održavanja terena pitaće se Antonić Milan čovek koji voli fudbal i koji iz godine u godinu pokazuje svim ostalim fudbalskim radnicima da s dobrom voljom i željom može se napraviti jedna dobra i zdrava priča kao što su i FK „Orlovi“.

Zahvaljujući Milanu Antoniću, od jeseni će dva kluba trenirati na stadionu u Karađorđevu, a to su FK „Orlovi” i FK „Proleter“ koji će ukrstiti koplja i u OFL „Bačka Palanka“ tako da ćemo od jeseni gledati “Karađorđevaki derbi” između Proletera i Orlova.

Ovo što je gospodin Antonić napravio i pomogao da sevsačuva jedan stadion od nebrige i uništavanja, podržala je i MZ Karađorđevo koja se obavezala da će redovno kositi stadion uz znak podrške gospodinu Antoniću i FK „Orlovi“.

Svaka čast za ovaj potez koji će najviše značiti omladini u Karađorđevu.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/BPinfo.rs

Autor: BPinfo.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.