БИО ЈЕ ЗМИЈАРНИК А САДА МУ ПОНОВО ВРАЋАЈУ СТАРИ СЈАЈ! Милан Антонић преузео одговорност да среди стадион у Карађорђеву!

Fudbalski teren u Karađorđevo dobija funkciju upotrebljivosti

Када је ФК „Пролетер“ из Карађорђево ове зиме иступио из такмичења у ОФЛ „Бачка Паланка“ сам фудбалски стадион почео је да пропада и тако запуштен наишао је на дивљаштво локалних вандала који су се својски подрудили да изломе што се могло поломити попут кућица за резервне играче до прозора и врата на самим свлачионицама.

Нико се у протеклих 5 месеци ни сетио није да покоси траву на самом терену и да спречи појаву кртичњака, змија, пацова… где од некада најлепшег терена у општини, где су поједини прволигаши долазили на припреме попут Новосадске Војводине, остао је само коров и лом.

Да има још оних људи који су заљубљеници у фудбал и којима је стало да се стадион у Карађорђеву врати у добро стање је и господин Милан Антонић, фудбалски тренер и оснивач ФК „Орлови“ из Бачке Паланке који је преузео бригу око стадиона на себе и потписао уговор о коришњењу терена у Карађорђеву за све млађе селекције ФК „Орлови“ као и сениорске екипе која се од ове јесени пријавила за такмичење у ОФЛ „Бачка Паланка“.

Радови већ увелико трају, терен се доводи у ред, а чак се поставља и систем за наводњавање. Направљене су нове кућице за резервне играче, те се и сам објекат где се налазе свлачионице увелико сређује.

Пролетер ће се такође такмичити у ОФЛ „Бачка Паланка“ и играће на свом стадиону, али за све око одржавања терена питаће се Антонић Милан човек који воли фудбал и који из године у годину показује свим осталим фудбалским радницима да с добром вољом и жељом може се направити једна добра и здрава прича као што су и ФК „Орлови“.

Захваљујући Милану Антонићу, од јесени ће два клуба тренирати на стадиону у Карађорђеву, а то су ФК „Орлови” и ФК „Пролетер“ који ће укрстити копља и у ОФЛ „Бачка Паланка“ тако да ћемо од јесени гледати “Карађорђеваки дерби” између Пролетера и Орлова.

Ово што је господин Антонић направио и помогао да севсачува један стадион од небриге и уништавања, подржала је и МЗ Карађорђево која се обавезала да ће редовно косити стадион уз знак подршке господину Антонићу и ФК „Орлови“.

Свака част за овај потез који ће највише значити омладини у Карађорђеву.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
www.фацебоок.цом/БПинфо.рс

Аутор: БПинфо.рс