AD „Podunavlje“- Otvoren novi prodajni objekat Panonija (VIDEO)

0
344

BAČKA PALANKA: U sredu, 13.07., AD „Podunavlje“ otvorilo je  novi maloprodajni objekat „Panonija“ na adresi Šafarikova 67. 


Novi maloprodajni objekat „Panonija“ kupcima nudi asortiman robe sa preko 2500 artikala na 120m2 prodajnog prostora. Kupci mogu da atraktivnu ponudu i cene sa akcentom na svakodnevno sveže voće i povrće i pakovano sveže meso. Sa posebnom pažnjom birani su i ostali artikli a sve u cilju zadovoljenja najrazličitijih potreba kupaca.

Vredni pokloni za kupce na dan otvaranja

Na dan otvaranja potrošače koji posete objekat očekuju mogobrojni pokloni, promocije i degustacije, a za sve kupce koji tog dana obave kupovinu u vrednosti od minimum 2000 dinara AD „Podunavlje“ je pripremilo posebne poklone iznenađenja. Iza greb-greb kartica se kriju atratkivni pokloni kao što su vaučeri za kupovinu, poklon paketi, i televizor marke VIVAX. Takođe kupce na dan otvaranja očkekuje i popust od -10% na svaku objavljenu kupovinu.

Ovo je 15 objekat AD „Podunavlja“ u Bačkoj Palanci i 132 u sistemu

Radno vreme novog maloprodajnog objekta  AD „Podunavlja“ – „Panonija“, će biti svakog radnog dana i subotom od 07:00 do 21:00 čas i nedeljom od 07:00 do 20:00 časova.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.