20. oktobra održana svečana sednica Skupštine opštine Bačka Palanka

196

U subotu 20. oktobra, u sali Gradskog bioskopa, održana je svečana sednica Skupštine opštine Bačka Palanka povodom obeležavanja Dana oslobođenja.

U prepunoj sali bioskopa sednica je otpočela himnom „Bože pravde“ u interprentaciji učenika ŠOMO „Stevan Hristić“.

Mita Lačanski, predsednik Skupštine opštine Bačka Palanka, otvorio je svečanu sednicu i istakao da mi živimo u slobodi koju su izvojevali naši preci u Drugom svetskom ratu, te da stoga ne smemo zaboravi odakle potičemo i gde su nam koreni.

Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica u svom izlaganju, između ostalog, istakao je da je nastavljeno sa radovima na započetim projektima. „ Ishodovani su lokacijski uslovi za izgradnju regatne staze u Bačkoj Palanci, završena prva i druga faza na rekonstrukciji zgrade muzeja, posle 20 godina za rad je osposobljena Sportska hala u Gajdobri i još mnogo toga“, rekao je Šušnica.

Nakon predsednikovog obraćanja usledila je dodela Oktobarskih nagrada kao najvećeg priznanja koje Opština Bačka Palanka dodeljuje zaslužnim ustanovama i pojedincima.

Ovogodišnji laureati su Predškolska ustanova „ Mladost“ iz Bačke Palanke, kojoj je dodeljena nagrada u vidu plakete za postignute rezultate na polju pedagoškog rada, a nagrade u vidu zlatne značke dodeljene su pojedincima- Branislavu Šobotu iz Bačke Palanke za postignute rezultate na polju humanitarnog rada, Dragutinu Karlu Kostelcu iz Bačke Palanke za postignute rezultate u oblasti sporta i Nenadu Živkovu iz Bačke Palanke za postignute rezultate u oblasti kulturne delatnosti.

Pratite BPINFO.RS na FEJSBUKU:
www.facebook.com/backapalankainfo

Autor: BPinfo.rs / Foto: BPinfo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.