14. protesti – „Šušnica, a i većina, uglavnom nisu ni prisustvovali sednicama Štaba“

Толико о раду и одговорности чланова Штаба за ванредне ситуације и комаданта тог штаба, Бранислава Шушнице. Кога би сад требало да буде срамота?

0
218

BAČKA PALANKA – U petak (09.09.) ispred zgrade Opštine Bačka Palanka održani su četrnaesti protesti nezadovoljnih građana koji traže odgovornost i smenu predsednika opštine i ostalih odgovornih za nečinjenje nakon dva olujna nevremena koja su zadesila opštinu Bačka Palanka 19. i 21. jula. Da podsetimo, dana 31. jula, od neuklonjenih kablova ulične rasvete u Bačkoj Palanci je poginuo treinaestogodišnji dečak i to je bio povod za proteste.

Ovaj protest je doneo i odgovore na temu šta je i kako radio Opštinski štab za vanredne situacije nakon dva olujna nevremena. Građani su tražili da im se dostave zapisnici sa sednica Štaba, kao informacije od javnog značaja.

Na protestu su nakon uvida u zapisnike sa sednica Opštinskog štaba za vanredne situacije iznete tvrdnje da je nakon olujnih nevremena na prvih 10 sednica Štaba, Branislav Šušnica, kao komadant štaba, bio prisutan samo na prve tri sednice kao i da je Štab samo na jednoj sednici imao kvorum a da pojedini članovi Štaba nisu ni jednom došli na sednice.

Ove proteste obeležile su i majice sa likom Branislava Šušnice i natpisom „Treba da vas je sramota“ kao podsetnik na sramotne izjave koje je upitio novinarki BAP VESTI nakon pitanja da li ima još neobezbeđenih mesta u Bačkoj Palanci.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.