Велики љубавни хороскоп за 2019. годину

Оптимизам је заштитни знак 2019. године. Време је за нешто лепо и добро – време је за срећу.

Због тригона Јупитера према знаку Лава, који је природно поље љубави, биће нам лакше наћи сродну душу или уживати с партнером, ако га већ имамо. Оптимизам као заштитни знак 2019., биће подршка у кризним ситуацијама које ће се, због тога, углавном срећно завршавати.

Ован
Понекад, успех у једној области значи мало више ангажовања у другој. Годишњи хороскоп за Овна 2019. показује да ће породични и интимни односи бити затегнути у првом делу године. У ствари, могу и да измакну контроли. Будите спремни да чврсто држите у рукама чак и најмању несугласицу везану за породицу или вољену особу.

Игнорисање малих знакова упозорења може довести до великих проблема. Ако желите хармонију 2019., будите спремни да разговарате о проблемима. Будите вољни да решавате проблеме који наилазе, не препуштајте ништа случају. Годишњи хороскоп за Овна 2019. показује да постоји реална могућност да, уколико превазиђе драматичне тренутке у првом делу године на љубавном плану, остатак године неће наилазити на превелике препреке.

Бик
Оно што је сигурно је да ћете ове године добити пуну подршку пријатеља, породице и вољених. Годишњи хороскоп за Бика 2019. показује да ће у овој години романтика бити све време на врхунцу. Ваша способност да комуницирате, поверите се и отворите свом партнеру доприноси учвршћивању ваших односа.

Такође, и поверење које имате једно према другом је кључни део ваше везе. Ако сте тек на почетку, не журите што пре у интиму, већ се што боље упознајте. Пустите да се страст мало охлади и омогућите стварима да се дешавају полако. Имате више него довољно пријатеља, а упознаћете и нове у периоду март-јун.

Близанци
Годишњи хороскоп за Близанце 2019. показује да, када је реч о односима, ви сте она уобичајена, неодлучна особа. Ово није година да се доносе велике одлуке, али стално ћете вагати предности и мане ваше везе. Шансе су велике да ћете желети променити живот у првој половини године, али то премишљање ће само донети стрес.

Ево једног савета Близанцима 2019. – може бити много боље ако цените оно што имате. Имате одличне пријатеље, породицу и међуљудске односе! Дакле, потребно вам је време да то и приметите. Развијајте ове односе. Успорите мало, осетите мирис цвећа и престаните мислити да је трава зеленија на другом месту. Уместо тога, уживајте у луксузу мира у односима који вам доноси 2019. година.

Рак
Почетак године би могао бити пун искушења. Односи које сте покушавали поправити или побољшати могу лако кренути у супротном смеру, а све на основу једне непажљиве речи. Током овог периода, схватите да све зависи од вашег понашања. Будите пажљиви с речима и покушајте да вежбате стрпљење.

Запамтите, ви нисте увек у праву. Посветите више времена слушајући свог партнера и заједно радите на томе да схватите ваше међусобне потребе. Улагање у љубав је обавезно у првом делу календарске године ако желите да учврстите ваш хармоничан однос.

Лав
Лав понекад може бити краљ драме. Имајте ово на уму ако ваша веза крене низбрдо на почетку 2019. Не мора бити вашом кривицом. Али је теже да волимо друге ако трошимо превише времена волећи себе. Морате обраћати пуно више пажње на ваше вољене. Скрените пажњу са себе неко време. Годишњи хороскоп за Лава 2019. показује да људи неће имати много саосећања за вас и да ће ваша веза имати потешкоћа у првој половини 2019. Морате се ослонити искључиво на себе уколико желите решити проблеме. Или још боље, не преувеличавајте ствари. Ако постоји проблем, решите га и крените даље. Промена ваше реакције на проблеме или више љубави с ваше стране него обично ће помоћи да се ваша породица, пријатељи и најближи врате тамо где би требали бити – покрај вас.

Девица
Годишњи хороскоп за Девицу 2019. показује да ће почетком године Девице доживети раздор у интимним односима. Биће потребно време да решите проблеме. Не очекујте да се ствари једноставно реше, само зато што желите све одједном. 2019. ће бити идеална година да порадите на односима уз стручну помоћ или подршку групе. Када дође јун, бићете у пуно бољој позицији што се тиче давања и примања љубави. Пријатељи и породца ће бити ту током целе године. Посветите времена људима који вас воле и добићете пуно заузврат.

Вага
Нова романса само што се није распламсала! Понекад вас превише страсти може довести до панике. Међутим, жеља за поседовањем није уопште романтична.

То требате да контролишете. Ако се осетите преплављени љубављу, не стежите обруч превише. Успорите мало и опустите се. Вежбајте поверење како у романтичним, тако и у платонским везама или будите спремни за несугласице у летњим месецима.

У смислу проналажења пријатеља или нове љубави, будите отворени за све. Годишњи хороскоп за Вагу 2019. показује да, без обзира на пут који изаберете, мир и хармонија ће превладавати током новембра и децембра.

Шкорпија
Шкорпије, страст и љубав никада нису били проблем за вас. Вама је увек јасно шта желите и обично то лако и добијете. Особина која вам понекад недостаје је дружење и повезивање с људима и у 2019. врата за ту опцију ће вам бити широм отворена. Ако сте интровертни, ваш партнер ће вас замолити да се отворите. Учините то.

Ове године ћете бити пуни заносне енергије и креативности. Пренесите нешто од ове енергије на међуљудске односе и бићете изненађени напретком који можете остварити. У почетку ће вам бити непријатно, па чак и застрашујуће. Држите се. Годишњи хороскоп за Шкорпије 2019. показује да ћете бити награђени. Ако сте без партнера, што никада код вас не траје дуго, будите стрпљиви и чекајте да се појави једна посебна особа.

Стрелац
Лојалан у свему, Стрелац понекад жели сазнати ко су особе које нису у његовом табору. Годишњи хороскоп за Стрелца 2019. показује да ће ово бити проблематична година, у погледу породичних односа и пријатељства. Међутим, можда није лоше сазнати на кога можете рачунати. Што се тиче вас, бићете у максималној форми у 2019., са свим квалитетама које чине Стрелца тако привлачним.

То може изазвати љубомору код појединих пријатеља који се осећају угроженим у вашој близини. Немојте доносити никакве важне одлуке, али немојте се ни ограничавати. Спријатељите се с ким желите. То је ваш живот. Па ипак, удаљите се од пријатеља који имају заједљиве коментаре. До краја године, ваши прави пријатељи ће и даље бити у близини. Као и једна посебна особа.

Јарац
У погледу друштвеног живота, Марс ће мало утицати на вас у 2019. години. Годишњи хороскоп за Јарца 2019. показује да ће почетак утицаја Марса учинити да не будете друштвени као обично, па чак и мрзовољни. Људи ће бити зачуђени вашим кратким фитиљем или недостатком жеље за изласцима или прославама.

Социјализација с позитивним људима је заправо врло важна због енергије коју сте потрошили у претходној години.

Годишњи хороскоп за Јарца 2019. показује да се ове године требате фокусирати на ревитализацију и области које су битне, уместо да губите енергију на неважне ствари. До јесени ћете боље разумети како наћи равнотежу у животу.

Савладавање унутрашњих страхова ће вас учинити способнијим и у другим областима вашег живота. Немојте очекивати велике кораке на интерперсоналном нивоу ове године уколико не радите на себи и култивишете своју личност.

Водолија
Ово је година за промене. Често Водолије избегавају романтичне или интимне односе на дуге стазе у корист своје независности. Захваљујући кретању Нептуна, како показује годишњи хороскоп за Водолије 2019., ваша осетљива природа ће чезнути за животном лекцијом коју право везивање може донети. То значи да ћете вези у којој сте се нашли дати шансу да постане дубља и смисленија.

Венера ће вас подстакнути да уживате у задовољствима и у новој, дубљој присности с партнером. До јесени, могућност да отворите своје srcе заувек је велика. Не плашите се предати целог себе у том периоду. Можда сте још увек неспремни да се посветите некоме у потпуности, али је и време да се ослободите унутрашњих страхова. Ваша мирна природа ће вам и овог пута помоћи да постигнете заједништво.

Риба
Што се тиче породице и пријатеља, све је у реду. Имаћете удобност и блискост, али морате и ви уложити више труда у пријатељства и односе с људима. У јулу, ваша веза ће наићи на потешкоће. То ће бити добар тренутак за валоризацију вашег односа. Осећате ли се у њему добро? Ако је одговор не, онда морате сагледати оно што дајете или добијате заузврат.

Проблеми леже у једном од вас. Одвојите времена да бисте сазнали одакле потичу проблеми и покушајте да их решите. Иако ће бити простора за неспоразуме и у септембру и октобру, важно је да стално улажете љубав, нежност и поверење у вашу везу. Ако ствари крену низбрдо, схватићете можете ли рачунати на особу с којом сте у вези.

Извор: Елле