ВАТРОГАСНИ ПОДМЛАДАК ДВД ДЕСПОТОВО НА ПРИЈЕМУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ БАЧКА ПАЛАНКА

Данас, 25. јула 2018. године, у Малој сали СО Бачка Паланка, председник општине Бачка Паланка Бранислав Шушница уприличио је пријем чланова ватрогасног подмлатка Добровољног ватрогасног друштва Деспотово из Деспотова.

ДВД Деспотово учествовало је на ВИИ државном такмичењу ватрогасног подмлатка (6- 12 година), одржаном у Зајечару 7. и 8. јула 2018. године, са две екипе које су представљале своје добровољно ватрогасно друштво, општину Бачка Паланка и јужнобачки округ. Женска екипа заузела је друго, а мушка екипа шесто место на такмичењу.

Десет девојчица, државних вицешампионки, са великим задовољством су председнику Шушници пренеле утиске са такмичења. Не кријући усхићење истакле су радост због своје ангажованости у Добровољном ватрогасном друштву.

Радослав Милутиновић, председник ДВД Деспотово, председник Општинског ватрогасног савеза Бачка Паланка и потпредседник Ватрогасног савеза Војводине, захвалио се Општини Бачка Паланка и председнику Шушници на подршци коју пружају свим ватрогасним друштвима у општини Бачка Паланка без које би се ватрогасна друштва највероватније угасила.

Истичући важност постојања ватрогасних друштава у насељеним местима председник Шушница је честитао подмлатку на медаљи коју су донели у општину Бачка Паланка, пожелео им високе пласмане на такмичењима која следе и обећао подршку од стране Општине ватрогасним друштвима и у будуће.

Пратите БПИНФО.РС на ФЕЈСБУКУ:
https://www.facebook.com/backapalankainfo

Аутор: БацкаПаланка.рс